Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Bitcoin Tepki Yükselişi Kapıda Mı? 54.000$ ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BTC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yılın başında çoğu yabancı ekonomist 100k'yı görecek dedi. BTC'nin trendlerde olmasına göre diyorlar sanırım ama 2017 yılında da bir çakılma yaşanmıştı. Bana yüzde yüz güven vermiyor o yüzden. YTD

3 gün önce EMA 55`i kıran bitcoin olumsuza döndü ve o günden beri hala daha olumsuz. Şuanda hem önceki kırdığı alçalan trendi zorluyor hem de bitcoin için kader noktası olan ve gerçekten büyük bir ortalama olan EMA 100`de adeta direniyor! Şaka gibi gelecek ama en son bu ortalamaya 10 bin dolardayken düşmüştü ve sert bir tepki almıştı.

Bitcoinin tarihine baktığımızda bitcoin her zaman ilk seferinde 100 günlük ortalamaya düştüğünde tepki yükselişi yaşıyor. Tabi bazı istisnalar arada çıkabiliyor bunları işimize katmaya gerek yok. Bitcoin ema 100`e iğnelerini atıyor ve kapanışını üstünde yapıyor. 49400 dolar seviyesi altında kesinlikle kapanış yapmamalı. Bu gerçekten bitcoin için büyük bir sorun oluşturur.

Bitcoin bu seviyeye düşmüşken ve üstünde kalmışken tekrar retest amaçlı ema 55`e çıkacağını düşünüyorum. Şuan 54500 dolar civarında seyrediyor. Eğer çıkarsa altcoinlerde de güzel hareketler görebiliriz. Ama şunu unutmayın eğer ema 100 altında kapanış yaparsa sıkıntı büyük ve bu dediğimiz tepki yükselişi o zaman hayal olabilir!

Bitcoin iki farklı yerden desteğini aldı belirtilen yerler altında kapanış yapmadıkça tepki yükselişi ihtimalle her daim devam ediyor. Saatlik, 4 saatlik kapanışlar yerine günlük kapanışları takip etmeyi unutmayın.

Burada bahsettiklerim yatırım tavsiyesi değildir! Kendi analizini kendiniz yapıp alım satım işlemi gerçekleştirin.

Ortalamaların şuanki seviyelerini çizgi ile gösterdim sağ tarafta mavi ile olan sayı ema 100`ün seviyesidir. Yeşil olan ise ema 55`in sayısıdır.

Bu arada RSI göreceli güç endeksi de 32 seviyesine düşmüş durumda.

CRpddufm
toparlar ama biraz zaman alıcağa benziyor, beklemedeyiz...

$51.000'i üçüncü kez test edecek bu gece. Fikrim aynı, dördüncüde kırar. Ytd.

Yılın başında çoğu yabancı ekonomist 100k'yı görecek dedi. BTC'nin trendlerde olmasına göre diyorlar sanırım ama 2017 yılında da bir çakılma yaşanmıştı. Bana yüzde yüz güven vermiyor o yüzden. YTD
Hocam kimse göremeyecek demiyor zaten ama belki de bu seviyeden 35-40 bine düşer belki daha da düşer sonra tekrardan yükselir. Yani daha alttan almak varken terste kalmayı tercih etmiyoruz. Tabi herkesin keyfi bilir. Yatırım tavsiyesi değildir.

Bitcoinde ki bu düşüşü bir çok kişi ABD başkanı olan Joe Biden'in yaptığı vergi artışı sonucuna bağladı. Neyse ki biraz biraz toparlanmaya başladı. Bence hafta içi artış gözlenebilir.

bitcoini kontrol altına almaya hiç bir devletin güçü yetmez. ançak bitcoin kazanımlarının üzerinden vergi ile bir nebze kontrol altına almaya çalışacaklar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
13.941
Kullanıcılar
6.974
Son üye
morinkaaa
Geri