Neler yeni
Misafir görüntüleme limiti aşıldı
  • İzin verilen maksimum misafir görüntüleme sayısına ulaştınız
  • Bu kısıtlamayı kaldırmak için lütfen aşağıdan kayıt olun
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Bitcoin Yatırımı Karlı Mı

Öncelikle bitcoin in artış hızına baktığımızda hızlı bir artışta olduğu görülmektedir. Ben bitcoin yatırımın karlı olduğunu düşünüyorum siz de öyle mi ?

Kesin konuşulması doğru olmayacaktır, kripto dünyasında riskler oldukça fazladır, kendiniz araştırıp karar vermelisiniz.

Nihayetinde bir borsası var kriptolarinda. Bir gecede vezirde yapar rezilde. YTD
Örnek; Dünkü yaşadığım gelişme.

Screenshot_20210516-050343_LATOKEN.webp
Screenshot_20210516-050845_LATOKEN.webp

Şakasına 0.0000002 USD iken alım yapmıştım oda bana şaka yaptı ?

Yatırım tavsiyesi niteliğindeki tüm konu ve mesajlarınıza YTD eklemelisiniz.
Ben bitcoin yatırmının tecrübeye veya bilgiye dayalı olduğunu düşünüyorum
Ama aynı zamanda karlı olduğunu düşünüyorum kesinlikle

Ben bitcoin yatırmının tecrübeye veya bilgiye dayalı olduğunu düşünüyorum
Ama aynı zamanda karlı olduğunu düşünüyorum kesinlikle
YTD (Yatırım Tavsiyesi Değidir)

Yatırım tavsiyesi niteliğindeki tüm konu ve mesajlarınıza YTD eklemelisiniz.
Bitcoin aynen somut olarak dokunduğumuz tl,euro,dolar gibi bir paradır tek farkı sanal olmasıdır . Aynı doların artması gibi tabii ki bitcoin de artabilir ve yatırımımız katlanabilir ama aynı zamanda paramızı da kaybetebiliriz örneğin kaldıraçla mı ilgileneceksin eğer yeniysen 5 kaldıraçla başlarsın gidip 200 , 100 kaldıraç oynarsan risk artar ve kaybedebilirsin ama aynı zamanda kazanadabilirsin yani bitcoin riskli bir iştir sana kazandırabilir de kaybettirebilir de.

Bence şu anda bitcoin çok kârlı bir şey değil. Şu anda bitcoin çok yavaş yükseliyor ama alt coinler daha hızlı yükseliyor. Bu yüzden bence bitcoin yerine alt coin almak daha mantıklı.

Forum istatistikleri

Konular
14.132
Kullanıcılar
7.109
Son üye
jocops
Geri