Vonzarovich
Visionary
- BNB
- 0,00152129
Bence dediğim gibi hocam şu haberlerr yerle bir olması lazımdı. En sağlam şirketi BTC nin grayscale BTC satiyor. Bir sürü olay peşine falanbugün tesla blançosu açıklanırda btc sattığı belli olursa 😀
Bence dediğim gibi hocam şu haberlerr yerle bir olması lazımdı. En sağlam şirketi BTC nin grayscale BTC satiyor. Bir sürü olay peşine falanbugün tesla blançosu açıklanırda btc sattığı belli olursa 😀
Bu olay çok can sıkıcı açıkçası.Lookonchain verilerine göre Grayscale 8 dakika önce tekrar CoinbasePrime 'e 9.434 #BTC (376,5 milyon dolar) yatırdı.
Grayscale #ETF in kabul edilmesinden bu yana CoinbasePrime’e 103.134 #BTC (4,23 Milyar dolar) yatırdı.
Ve #Grayscale şu anda 510.682 BTC (20,43 milyar dolar) elinde tutuyor.
İnşallah sadece denemeden ibarettir.BTC balinası ve her gün satış yapıyor bir şeyler deniyor ama ne deniyor
Havaya saçtığımız Bitcoinler bakalım yere düşmeden kapışılacak mı, denemesi olabilir hocam. 🤓BTC balinası ve her gün satış yapıyor bir şeyler deniyor ama ne deniyor
Direnci bende umut verici buluyorum. Ama peş peşe kasıtlı darbe vurulmaya çalışılıyor gibi geliyor.Havaya saçtığımız Bitcoinler bakalım yere düşmeden kapışılacak mı, denemesi olabilir hocam. 🤓
Çünkü bu kadar satışa karşılık, halâ dayabiliyor Bitcoin.
Demek ki sağlam bir alıcı da var. Güç denemesi yapıyorlar balinalar. Bilek güreşi..
sağlam direniyor bir kaç ay önce olsaydı hapı yutmuştuk ama onchain analizleri fena halde kurumsal hareketler gösteriyor tek bir şirket yada cüzdan değil bunu yapan bir oyun varda hadi hayırlısıDirenci bende umut verici buluyorum. Ama peş peşe kasıtlı darbe vurulmaya çalışılıyor gibi geliyor.
ABD nin parmağı var gibi hissediyorum. Çökertme hareketi.sağlam direniyor bir kaç ay önce olsaydı hapı yutmuştuk ama onchain analizleri fena halde kurumsal hareketler gösteriyor tek bir şirket yada cüzdan değil bunu yapan bir oyun varda hadi hayırlısı
mart ayında da eth etf onaylanır birde ordan başlarlar ohhhhhABD nin parmağı var gibi hissediyorum. Çökertme hareketi.