Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Bitherin Hakkında Sorular?

Theleoncoin

Whale
Moderatör
1723118500.webp

Bitherin yeni nesil blockchain platformu olarak hayatımıza girmeye hazırlanıyor. Aslında telegram uygulaması ve mobil uygulaması ile hayatımıza da girdi. Hem benim aklımda yer alan hemde genel olarak sorulan soruları sormak istedim. Hocam hazırmısın @SatoshiTURK

• Bitherin tam olarak neyi amaçlıyor mevcut blockchain platformlarından farkı ne olacak.
  • Bitherin ile hangi blockchain özelliklerini kullanabileceğiz.
  • Bitherin toplam arzı ve bu arzın dağıtımı ne olacak.
  • Prof of work mu yoksa prof of stake mekanizması mı kullanılacak.
  • Bitherin uygulamaları ile toplam arzdan ne kadar dağıtım olacak dağıtım şekli ne olacak.
  • Yol haritası nedir.
  • Blockchain platform içerisinde token oluşturma, dex ve dapps geliştirmeleri nasıl olacak.
  • Blockchain platformunun kullanımının artması için neler yapılacak.
  • En önemlisi de blockchain mekanizmasının güvenliği nasıl olacak.
Benim aklımda yer alan sorular bunlar arkadaşlar sizlerde sorularınızı buradan sorabilirsiniz.

hepsini şuan cevaplamak istiyorum fakat bir kaç gün bekleyelim, soru gelecek olursa hepsini bir defada cevaplayayım.

satoshiturk hocam proje size mi ait yoksa bir kaç kişiden mi oluşuyor yatırımcınız var mı?
vc için yaptığınız görüşmeler var mı? ben bu siteyi seviyorum geç üye olsamda bende uzun süre sizin bilgilerinizden faydalandım yapabileceğim bir şey olursa elimden geleni yaparım solidity konusunda kendime güvenirim.

Hocam sizde Avax ceosu gibi Türk projesi olmadığını mı söyleyeceksiniz? Yoksa hayır efendim bizim proje Türk ve hepsine kafa atmaya geldik mi diyeceksiniz? 😄

Explorer smartchain kuracak mısınız? Etherscan, BSC gibi?

Ekli dosyayı görüntüle 17724

Bitherin yeni nesil blockchain platformu olarak hayatımıza girmeye hazırlanıyor. Aslında telegram uygulaması ve mobil uygulaması ile hayatımıza da girdi. Hem benim aklımda yer alan hemde genel olarak sorulan soruları sormak istedim. Hocam hazırmısın @SatoshiTURK

• Bitherin tam olarak neyi amaçlıyor mevcut blockchain platformlarından farkı ne olacak.
  • Bitherin ile hangi blockchain özelliklerini kullanabileceğiz.
  • Bitherin toplam arzı ve bu arzın dağıtımı ne olacak.
  • Prof of work mu yoksa prof of stake mekanizması mı kullanılacak.
  • Bitherin uygulamaları ile toplam arzdan ne kadar dağıtım olacak dağıtım şekli ne olacak.
  • Yol haritası nedir.
  • Blockchain platform içerisinde token oluşturma, dex ve dapps geliştirmeleri nasıl olacak.
  • Blockchain platformunun kullanımının artması için neler yapılacak.
  • En önemlisi de blockchain mekanizmasının güvenliği nasıl olacak.
Benim aklımda yer alan sorular bunlar arkadaşlar sizlerde sorularınızı buradan sorabilirsiniz.

Sorular gelirse güzel olur hocam daha fazlasını da cevaplayabilirsin 🤣

Benim ilk sorum, (CEX) borsa listelemeleri gelecek mi? Bu konuda bir plân ya da hedef var mı? Yoksa tamamen DEX borsalara mı yöneleceksiniz?

Her kullanıcı için en kritik nokta olsa gerek, para kazanma/kazandırma konusu..

Teşekkürler @SatoshiTURK.

O zaman bir soru daha ekleyelim bunla ilgili bir cex açma hamlesi gelir mi

nedense çok güveniyorum bu siteye ve sizlere bir soruda ben sorayım soru : testnet ve mainnet ne zaman gelecek ?

satoshiturk hocam proje size mi ait yoksa bir kaç kişiden mi oluşuyor yatırımcınız var mı?
vc için yaptığınız görüşmeler var mı? ben bu siteyi seviyorum geç üye olsamda bende uzun süre sizin bilgilerinizden faydalandım yapabileceğim bir şey olursa elimden geleni yaparım solidity konusunda kendime güvenirim.

Hocam sizde Avax ceosu gibi Türk projesi olmadığını mı söyleyeceksiniz? Yoksa hayır efendim bizim proje Türk ve hepsine kafa atmaya geldik mi diyeceksiniz? 😄

Explorer smartchain kuracak mısınız? Etherscan, BSC gibi?

Soru 1: Bitherin tam olarak neyi amaçlıyor mevcut blockchain platformlarından farkı ne olacak?

Cevap:
Bitherin, blockchain teknolojisinin verimliliğini ve hızını artırmayı hedefleyen bir platformdur. Mevcut platformlardan farkı, yeni bir consensus mekanizması ile çalışacak olmasıdır. Bu mekanizma sayesinde blockchain işlemlerinin daha hızlı ve verimli gerçekleşmesi sağlanacak.

Soru 2: Bitherin ile hangi blockchain özelliklerini kullanabileceğiz?

Cevap:
Bitherin, EVM (Ethereum Virtual Machine) uyumlu bir platform olarak, mevcut akıllı kontratlar ve DApps'lerle tam entegrasyon sağlayacak. Bu sayede mevcut araçlarınızı ve geliştirmelerinizi kolaylıkla platform üzerinde kullanabileceksiniz.

Soru 3: Bitherin toplam arzı ve bu arzın dağıtımı ne olacak?

Cevap:
Bitherin toplam arzı, belirli bir sistem üzerine kurulmuş ve tier tabanlı bir yapıya sahip. İlk katılan kullanıcılar daha fazla ödül kazanırken, sistem ilerledikçe ödüller azalacak. Arzın büyük bir bölümü sürekli olarak havuza katkı sağlayacak şekilde otomatik olarak yönetiliyor.

Soru 4: Proof of Work mü yoksa Proof of Stake mi kullanılacak?

Cevap:
Bitherin, klasik PoW (Proof of Work) veya PoS (Proof of Stake) mekanizmaları yerine tamamen yeni bir consensus mekanizması kullanacak. Bu yeni mekanizma, daha hızlı ve verimli işlemler sağlayacak ve EVM uyumluluğu sayesinde mevcut akıllı kontratlar ile çalışabilecek.

Soru 5: Bitherin uygulamaları ile toplam arzdan ne kadar dağıtım olacak, dağıtım şekli ne olacak?

Cevap:
Bitherin'de uygulamalar aracılığıyla gerçekleşecek dağıtım, tier sistemi üzerinden yapılacak. İlk kullanıcılar daha fazla ödül kazanırken, ilerleyen tier'lerde ödüller azalacak. Arzın büyük bir kısmı havuza katkı sağlayacak ve sistem otomatik olarak bu süreci yönetecek.

Soru 6: Yol haritası nedir?

Cevap:
Bitherin'in roadmap'i zamanla toplulukla paylaşılacak. Şu an Telegram ve Google Play üzerindeki uygulamalarımız aktif ve kullanıcı kabulüne başladık. Organik büyümemiz devam ediyor ve gelecekte farklı blockchain entegrasyonları ve yeni özellikler eklemeyi planlıyoruz.

Soru 7: Blockchain platformu içinde token oluşturma, DEX ve DApps geliştirmeleri nasıl olacak?

Cevap:
Bitherin, EVM uyumlu yapısı sayesinde token oluşturma, DEX ve DApps geliştirmeleri konusunda büyük esneklik sunacak. Mevcut Ethereum araçlarıyla uyumlu olduğu için yazılımcılar bu alanlarda zorluk yaşamadan geliştirme yapabilecekler.

Soru 8: Blockchain platformunun kullanımının artması için neler yapılacak?

Cevap:
Platformun kullanımı, kullanıcı dostu araçlar ve entegrasyonlar sunularak artırılacak. Geliştiriciler ve kullanıcılar için mevcut araçlarla tam uyumlu bir yapı sağlanacak ve bu da platformun kullanımını genişletecek.

Soru 9: Blockchain mekanizmasının güvenliği nasıl sağlanacak?

Cevap:
Bitherin'in yeni consensus mekanizması, güvenlik konusunda en yüksek standartları sağlayacak şekilde geliştiriliyor. EVM uyumluluğu sayesinde mevcut güvenlik protokolleri ile tam uyumlu olacak ve platform, güvenli bir şekilde işlemlerini sürdürecek.

Soru 10: CEX borsa listelemeleri gelecek mi? Bu konuda bir plan ya da hedef var mı?

Cevap:
Şu an öncelikli olarak DEX borsalara odaklanıyoruz, ancak CEX borsa listelemeleri için fırsatları değerlendiriyoruz. İlerleyen süreçte hangi borsaların projeye katkı sağlayacağını inceleyerek karar vereceğiz.

Soru 11: Testnet ve Mainnet ne zaman gelecek?

Cevap:
Testnet ve Mainnet süreçleri roadmap'imizin bir parçası ve zamanla toplulukla paylaşılacak. Şu anda uygulamalar üzerinde çalışmalar devam ediyor ve ilerleyen süreçte bu lansmanlar gerçekleştirilecek.

Soru 12: Proje size mi ait yoksa bir kaç kişiden mi oluşuyor? Yatırımcınız var mı?

Cevap:
Proje iki ortağa ait. Ortaklardan biri Türk kökenli bir Alman yatırımcı, diğeri ise benim. Teknik liderliği ben yapıyorum. Şu an için yatırımcılarımız mevcut, ancak VC görüşmeleri de devam ediyor.

Soru 13: Explorer Smartchain kurulacak mı? Etherscan, BSC gibi?

Cevap:
Evet, planlarımız arasında kendi Explorer Smartchain'imizi kurmak bulunuyor. Bu konuda çalışmalarımız devam ediyor ve zamanı geldiğinde bunu toplulukla paylaşacağız.

Forum istatistikleri

Konular
13.750
Kullanıcılar
6.914
Son üye
alies
Geri