Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Bitherin Hakkında Sorular?

Uygulama içi yeni görevler eklenmeye devam edecek mi hocam? Bu şekilde kazancı çok daha hızlı arttırabiliyoruz. @SatoshiTURK

Ayrıca koyu modda kısmi beyazlıklar var. Ufak çaplı bir görsel uyumsuzluk oluşturmuş. @HatoriChise

İyi çalışmalar. 👍
bakalım hocam acelemiz yok inanın, fakat gelecekte daha farklı görevler olacak, ayrıca SatoshiTURK'te nasıl kullanıcılara azda olsa bir şey kazandırmaya çalışıyorsak daha iyi şeylerle bitherindede geleceğiz. sadece zaman

Vay arkadaş ahali bu repliği kullanınca ben mevzuyu yanlış anlamışım 🙂) "biriktirdiğimiz Bitherin'ler ile ne zaman Lamborghini alırız?" anlamında kullanılıyor sanıyordum 🙂)
bende bunu proje sahiplerine söylerim ne zaman alıyorsunuz diye 🙂

bitherin de claim e eklenen reklamdan bahsedilmişti (günde bir defa ve izlenirse 2 kat kazanç diye), o reklam bana hiç gelmedi, reflerime sordum onlarda da olmamış

Uygulamayı güncelledim ama bu durum ara ara bende de oluyor hocam. Reklam bazen gelmiyor. Bir kaç gün sonra geliyor falan..

Henüz stabil değil sanırım.

kullanıcılarımız reklamdan sıkılmasın istiyoruz, fakat bu konuyu geliştirelim iletiyorum arkadaşlar.

bitherin de claim e eklenen reklamdan bahsedilmişti (günde bir defa ve izlenirse 2 kat kazanç diye), o reklam bana hiç gelmedi, reflerime sordum onlarda da olmamış

Uygulamayı güncelledim ama bu durum ara ara bende de oluyor hocam. Reklam bazen gelmiyor. Bir kaç gün sonra geliyor falan..

Henüz stabil değil sanırım.

En kısa sürede sorunlar düzeltilip uygulama stabil hale getirilecektir. Geri bildirimleriniz teşekkürler.

Forum istatistikleri

Konular
13.875
Kullanıcılar
6.959
Son üye
mikefuga75
Geri