Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.
Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.
Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
buralar sanırım metamask gibi yerlerden geliyor çözemedim eskiden laravel kodlaması yapmaktaydım.
tebrik ederim güzel bir egitim yanlız yine dedigim gibi fiyat günümüz şartlarında gerçekten bana göre başkalarını bilemem yüksek geldi ticari degildir benimki ondanda olabilir
home.blade.php sadece sorun yaşadım 🙂 @SatoshiTURK
onuda çözdüm sanırım birşeyler kurmam gerekiyor
WalletConfig gibi birşeyler ama egitimi gerçekten izlemek isterdim allaha emanet olunuz.
buralar sanırım metamask gibi yerlerden geliyor çözemedim eskiden laravel kodlaması yapmaktaydım.
tebrik ederim güzel bir egitim yanlız yine dedigim gibi fiyat günümüz şartlarında gerçekten bana göre başkalarını bilemem yüksek geldi ticari degildir benimki ondanda olabilir
home.blade.php sadece sorun yaşadım 🙂 @SatoshiTURK
onuda çözdüm sanırım birşeyler kurmam gerekiyor
WalletConfig gibi birşeyler ama egitimi gerçekten izlemek isterdim allaha emanet olunuz.
yanlış anlaşıldıysam yada sizi kırdıysam özür dilerim amacım bu yönde degildi türkiyede böyle egitimlerin olması gerçekten çok sevindirdi beni ve laravel olması ayrıca sevindirdi beni.
yanlış anlaşıldıysam yada sizi kırdıysam özür dilerim amacım bu yönde degildi türkiyede böyle egitimlerin olması gerçekten çok sevindirdi beni ve laravel olması ayrıca sevindirdi beni.
Laravel kullanarak bitcoin erc20 bep20 ethereum alt birimlerinin kontrolü aslında kolay.
Fakat dediğiniz gibi Türkçe kaynak yok.
Umarım eksiği giderir kırılmak falan gibi bir durum söz konusu değil.
Sizin için konuşmuyorum genel olarak söylemek istiyorum 300-500 liralık videolar ile binlerce dolar maaş almak mümkün hale geliyor.
İnsanlar aldıkları s*garadan veya diğer zevklerinden vazgeçebilir.
Söylemeden edemeyeceğim Kurslara katılım cinsiyet oranı kadın ağırlıklı.
Evet arkadaşlar Türkiye'de şuana kadar hazırlanmış en kapsamlı Blockchain Eğitim Seti 'ni yayınlamaktan mutluluk duyuyoruz.
Toplamda 32 saat süren bu eğitim serisinde aklınıza takılan tüm sorulara cevaplar bulacaksınız.
Blockchain 1.0 ve Blockchain 2.0 olmak üzere iki adet kurs olarak yayınlamıştır. Blockchain 1.0 ilk nesil Blockchain cüzdanları ve programlamasını anlatırken, Blockchain 2.0 Daha derinlemesine ve A'dan Z'ye bir çok konu ele alınmıştır.
Kursları Satın Almak İçin Özel Mesaj Gönderebilirsiniz..
Dilerseniz İletişime Direk Geçebilirsiniz : 0552 607 08 20
Udemy'den kaldırılmıştır. Udemy platformunun kendine çeki düzen vermesi gerekiyor.
Konuyu fazla uzatmadan geçelim kursların detaylarına.
Örnek Videolar
Kurs İçin İletişime Geçmeniz Yeterli
Kurs Linki
Bu Kursun amacı Full Stack Blockchain 2.0 Developer Kursumuz için ön hazırlık niteliği taşımasıdır.
Yazılım bilgisi gereklidir, Blockchain 2.0 Kursu için Blockchain 1.0'ı Anlamamız Gerekir.
Öğrenecekleriniz
Blockchain Nedir ve Nasıl Çalışır Bunu Tam Anlamı İle Göreceğiz.
Bitcoin, Litecoin ve Dogecoin Gibi Cüzdanların Windows ve Linux Ortamında Kurulumunu Göreceğiz
Bitcoin, Litecoin ve Dogecoin Gibi Cüzdanların Server Özelliğinin Nasıl Kullanıldığını Göreceğiz
Sunucuda Bulunan Cüzdanların Şifrelenmesi ve Güvenliğinin Sağlanması
PHP ve NodeJS ile Blockchain 1.0 Ağına Nasıl İstek Atılır
Çoklu Cüzdan ( Multi Wallet ) Nasıl Kullanılır Bunu Anlayacağız
Kripto Para Yatırma ve Çekme İşlemlerini Anlayacağız
Kripto Para Yatırıldığında Arka Planda Verilerin Nasıl İşlendiğini Göreceğiz
Kurs içeriği
5 bölüm • 54 ders • 9 sa 6 dak toplam uzunluk
Blockchaini Anlayalım 6 ders • 35 dak
Giriş
Neden Blockchain Yazılımcısı Olmalıyız
Blockchain Nedir
Blockchain ve Şefafflık
Geleneksel Veritabanları ve Blockchain Arasındaki Farklar
Blockchain 1.0 Anlayalım Önemli
Blockchain Cüzdanlarının Çalışma Mantığı3 ders • 27 dak
Cüzdanlar Ön Bilgi ve Download
Bitcoin - Litecoin - Dogecoin Cüzdanları Kurulum ve Kullanımı
Soğuk ve Sıcak Cüzdan Farkları
Blockchain 1.0 Php veya NodeJS ile İlk Etkileşim5 ders • 1 sa 43 dak
Gerekli Programların Kurulumları
Blockchain Bağlantısı - İzinler - Ayarlar ve Testnet
NodeJS Kurulum ve SocketIO Kullanarak Blockchain 1.0 İstekleri
Diğer Yazılım Dillerini Kullanarak Blockchain Sorguları Göndermek
Multi Cüzdan Sistemi İçin Sunucu Kurulumu ve Güvenlik11 ders • 1 sa 21 dak
Neler Yapacağız
Cüzdan Sunucusu Kurulumu
Cüzdan Sunucu Ip Adresi Yapılandırması
Cüzdan SSH Protokolü Kurulumu ve Yetki Ayarları
Cüzdan Sunucusu Dosya Yönetimi WinSCP
Bitcoin Server Kurulumu
Litecoin Server Kurulumu
Dogecoin Server Kurulumu
Sunucu Üzerine HTop Kurulumu
Cüzdanların Senkronizasyonunun Hesaplanması
Cüzdanların Güvenliği Nasıl Sağlanıyor
Bitcoin - Litecoin - Dogecoin Multi Wallet Basit Uygulama29 ders • 5 sa 1 dak
Laragon Php Sürüm Yükseltme
Laravel 9 Kurulumu
Laravel 9 Veritabanı Ayarlarının Yapılması ve Üyelik Oluşturulması
Bitcoin - Litecoin - Dogecoin Tasarım Düzeni
Diğer Cüzdanların MVC Uyarlanması
Bitcoin Server Bağlantısı için Parametrelerin İncelenmesi
Proje Tasarımı Hakkında Önemli Bilgiler
Bitcoin Tablo Yapısı ve Relationship Ayarları
Bitcoin Server'a Bağlanıyor Adresimizi Alıyor ve Veritbanına Kaydediyoruz2
Cüzdan Sunucumuza Test Bitcoinleri Gönderelim
WalletNotify - Coin Yatırma ve Çekme İşlemlerinde Bildirim Olayı
WalletNotify Cüzdan Sunucusu Üzerindeki Ayarların Yapılması
Coin Sunucusuna Bitcoin Yatırıyor ve Bildirim Testini Yapıyoruz.
Bildirimden Gelen Detayları İşlemek
Transaction Parametreleri ve Anlamları
Transferler için Log Tablosu ve İlişkiler Hazırlanıyor
Gelen Transfer Verilerini Tabloya Kaydetmek
Bitcoin Tutarının Kullanıcı Bakiyesine Eklenmesi
Buraya Kadar Neler Yaptık
Coin Çekme Sayfa Tasarımı
Sitemizden Başka Bir Cüzdana Bitcoin Çekim İşlemini Gerçekleştiriyoruz.
Dış Transfer Kayıtlarını İşliyoruz
Cüzdan Şifreleme ve Şifre Kaldırma Önemli Güvenlik Bilgisi
Hesap Hareketleri İşlemlerini Yapıyoruz.
Multi Wallet Sistemi ve Litecoin Entegrasyonu
Litecoin Server Transfer Testini Gerçekleştiriyoruz
Multi Wallet Sistemi ve Dogecoin Entegrasyon - Testleri
Ana Sayfa Tasarım Değişikliği ve Projedeki Tüm Cüzdanların Detayları
Salt Php ile Cüzdan Bağlatısı - Paket Kullanarak
Gereksinimler
Programlama Bilgisi Gereklidir, Aksi Taktirde Sadece Blockchain Nasıl Çalışır Sadece Bunu Öğrenebilirsiniz.
PHP, JavaScript Laravel NodeJS Kullanılmıştır. Bunlardan En Azından Bir Tanesine Orta Düzey Hakim Olmalısınız
Windows Ortamında Program Kurulumları Bilmeniz Gerekmektedir.
Programlama Terimlerine Aşina Olmanız Gerekmektedir.
Açıklama
Merhaba arkadaşlar öncelikle bilmenizi isterim ki Blockchain 1.0 versiyonunda akıllı sözleşme oluşturma bulunmamaktadır, bu kurs süresince akıllı sözleşmeler ve solidity dili ile ilgili hiç bir anlatım yoktur
Blockchaini anlamak adına bu videolar hazırlanmıştır.
Bu kursun amacı gelecekte çıkaracağımız Blockchain 2.0 Full Stack Developer kursuna ön hazırlık niteliği taşımasıdır.
Blockchain 2.0 için kodlamaya başlamadan önce Blockchain 1.0 tanımamız ve anlamamız gereklidir.
Bu kurs boyunca Blockchain 1.0 ile etkileşime geçeceğiz.
Blockcain 1.0 ağırlıklı olarak kripto paralar ile ön plana çıkmaktadır, bundan dolayı bitcoin litecoin dogecoin gibi cüzdan sunucuları nasıl kuruluyor bunları ele alacağız
Blockchain 1.0 ağına istek gönderme ve sunucu kurulumlarından bahsedecek ve basit bir çoklu cüzdan (multi wallet) uygulaması yapacağız.
Blockchain 2.0 Full Stack Developer kursunda ise kendi Blockchain ağımızdan tutun etherscan gibi uygulamalar geliştirecek ve Blockchain sektörüne sağlam bir adım atmış olacağız.
Blockchain 1.0 kullanan arkadaşlara ek bir şey katmayacaktır.
Blockchain 1.0 bilmiyor ve Blockchain 2.0 yazılımcısı olmayı düşünüyorsan ve hedefin bu yönde kendini geliştirmekse, Blockchain 1.0 kursuna katılmalısın.
Kurs'ta hazırlanan uygulama kodlarını tamamen sade bir şekilde hazırladık.
Her hangi bir kontrol yapısı dahi uygulamadık.
Kursta anlatılan basit uygulamamızın amacı, tamamen size yeni fikirler vermesi ve mantığı kavramanız için güzel bir adım atmanıza olanak sağlamasıdır.
Videolarda, internet üzerinden erişilebilecek gereksiz bir çok anlatıma yer vermedik ve bilgileri süzerek yazılımcı arkadaşların hedefine ulaşması için mantığı göstermeye çalıştık.
Eğer Full Stack Blockchain 2.0 yazılımcısı olmayı düşünüyorsanız bu kursa kesinlikle katılmalısınız.
Bu kurs kimler için uygun:
Bu Kurs Blockchain Sektöründe Kendini Geliştirmek İsteyen Yazılımcılara Hitap Etmektedir
Blockchain 2.0 Full Stack Developer Kursumuz için Ön Hazırlık Niteliği Taşımaktadır.
Bu Kursu Satın Almadan Önce Kesinlikle Şunu Göz Önünde Bulundurun, Yazılım Bilginiz Yoksa Sadece Blockchain Çalışma Mantığını Anlayabilirsiniz.