Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Blockchain meraklısı

UGY

Newbie
Merhaba Ben Ümit
Blockchaine olan ilgim beni bir arayışa yönledirdi. SatoshiTürk youtube kanalına denk geldim ve aradığım derslerin anlatıldığını görünce TÜRK formu olmanız ayrı bir gurur kaynağı olsa da forumda olan blockchain hakkında bilgi sahibi olanlara saygımı arttırdığınızı ifade etmekten kendimi alıkoyamıyorum. Bir proje geliştirip hem kendim hem de ülke yararına nasıl geliştirebilirim diye kendimce bir dizi liste yaptım. Desteklerinizi egirmemenizi temenni eder ben ve benim gibi blockchain meraklılarına bilgilerinizi paylaşmanız dileğiyle...

Hoş geldiniz.

Sizin gibi bu işe gönül vermiş insanları aramızda görmek çok güzel. Forum içerisinde, özellikle kripto dünyasıyla ilgili, hemen her türlü bilgiyi bulabileceğinizi, bulamadığınız olursa da bunu rahatlıkla sorabileceğinizi, naçizane hatırlatarak, keyifli forumlar ve bol kazançlar diliyorum.

👍

• Like
Tepkiler: UGY
Sizin gibi yazılım ve blockchain bilgisine sahip değerli insanları kazandığım için mutluyum. Ben ve benim gibi meraklılar adına engin bilgilerinizle bir de kendi çabalarımız ile güzel bir gelişim olacağına inanıyorum.

Forum istatistikleri

Konular
13.827
Kullanıcılar
6.948
Son üye
SukruEmre
Geri