Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@SatoshiTURK hocam çiftçilik akıllı tarım yenilenebilir enerji, sağlıklı hayvan bakımı ve kontrolü, bu hayvanlardan üretilecek gıdaların kontrolü üzerine bir nevi hayvan bilgi bankası tarzında animalchain güzel olurdu, birde Metaverse oyun ve nft sistemi getirip oyun içi kazanımda ekleyince süper tabiki bunu gerçek hayata entegre etmek için coin den elde edilen geliri reel sektöre aktarmak bir nevi borsa hissesi gibi yıllık kardan temettü şeklinde stake verince tadından yenmez. Bu ilk proje
İkincisi herkesin güvenle katılım yapabileceği patlarmı scammı korkusu olmayacak bir coin tanıtım, ön satış ve Airdrop sistemi ön satış için bir likidite havuzu bağlanacak scam olmayıp millet kazanınca firma parasını geri alacak yok çarparsa yatırdığı miktar alım yapanlara dağıtılacak, ayrıca şirketler proje tanıtımlarını buradan yapacak
aslında çok detaylı anlatabilirdim ama çok uzun sürer diye kısaca anlattım işin aslı vehpinin kerrakesi detaylarda gizlidir ama fikri mülki ve sinaayi hakları bana aittir 🙂