Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Borsa Güvenlik Testi

Global olduğunu iddia eden var bir tane. Felixo. Felixcoin diye borsa tokenleri var hatta. Yerlerde sürünüyordu en son. 5 satoshi falandı. Bu forumda yazmıştım ben Felixo'yu. En son Okex ile bir etkinlik yapacaklardı.
Felixo bir süre çok etkin oldu, son 2 aydır falan hem iletişim kanalları olarak hem borsayla ilgililik açısından kötüler. FLX'in değeri bir gün %40artıyor ertesi gün %30 düşüyor falan, dolaşımdaki miktar çok az. Tekrar ilgilenseler isim yapabilecek bir borsa olur.

Ben BTC TÜRK kullanıyorum.kullanışlı arayüzü ve kolay al sat özelliği ile kazandırıyor

İnsanlar şaşırdı artık hangi borsaya yatırım yapsalar ellerinde patlıyor.Bu hususta aceleci davranmaktansa araştırma yapmak analiz yapmak gerekir.

Türk altyapısına sahin borsalara asla güvenmiyorum ki son zamanlarda da gördüğümüz DOLANDIRICI olaylarıda her şeyi gözler önüne sunuyor.Uluslar arası altyapıya sahip borsaları kullanmanızı tavsiye ederim.

Ulusal kripto para uygulamaları da vurgun yapabiliyor.hiç bir şekilde hak talep edip şikayetçi olamıyorsun.Bu nedenle yerli bilindik güven veren kripto para uygulamalarını kullanmayı tercih ederim.

Forum istatistikleri

Konular
13.927
Kullanıcılar
6.969
Son üye
edjams
Geri