EfeKaan
Speculator
- BNB
- 0,00006900
Merhabalar, BTC 52 bin altına inip kaç saat boyunca altında kalırsa sıkıntılı durumlar gerçekleşir?
@sahinadm @blockchain @VonzarovichMerhabalar, BTC 52 bin altına inip kaç saat boyunca altında kalırsa sıkıntılı durumlar gerçekleşir?
Ben full nakitte tim 53ün altına indiğinden itibaren kademe kademe sattım. Bilmediğim başka bir haber var gibi hissediyorum. YTD
Önce 48 bin sonra 42 bin. Ancak bu kadar. Daha aşağısı yok. Şimdilik yok ama.haftalık grafik SAT sinyali verirse asıl düşüş o zaman başlar. Bunun içinse birkaç hafta daha düşüş trendini devam ettirmesi lazım ki şu an erken bunu söylemek için. Ama genel görünüm yeni bir aşağı düzeltmenin başladığı ve ben bu kez geçtiğimiz 4 düzeltmeden daha uzun sürebileceğini düşünüyorum.
O açıdan söylemedim hocam. Bu muhabbetleri çok konuştum. Hatta düşeceğini düşünenlerdenim. Ancak düşüş zamanı piyasada öyle aşırıya kaçmış bir haber yokken. Sanki beklenti düşüşü gibi. Ya da bilmediğim bir haber var. Onu demek istedimGenel bir görüş vardı piyasada. 58.300 doların altında kaldığı her gün 50.000 dolara düşme ihtimalinin arttığı şeklinde. 50.000 doların altına inerse de 42.000 dolar seviyelerine düşebilir yorumları yapılıyordu hafta başından beri. Beklenen bir durum yani. YTD.