Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

BTC 52.000$ Desteğinin Altına İnerse Ne olur?

Önce 48 bin sonra 42 bin. Ancak bu kadar. Daha aşağısı yok. Şimdilik yok ama.haftalık grafik SAT sinyali verirse asıl düşüş o zaman başlar. Bunun içinse birkaç hafta daha düşüş trendini devam ettirmesi lazım ki şu an erken bunu söylemek için. Ama genel görünüm yeni bir aşağı düzeltmenin başladığı ve ben bu kez geçtiğimiz 4 düzeltmeden daha uzun sürebileceğini düşünüyorum.

Yatırım Tavsiyesi Değildir
düzeltme gibi geliyor bana hocam bakalım hayırlısı.

O açıdan söylemedim hocam. Bu muhabbetleri çok konuştum. Hatta düşeceğini düşünenlerdenim. Ancak düşüş zamanı piyasada öyle aşırıya kaçmış bir haber yokken. Sanki beklenti düşüşü gibi. Ya da bilmediğim bir haber var. Onu demek istedim
Evet haber yok beklenen bir düşüş gibi toparlar gider gibi

YTD

Genel bir görüş vardı piyasada. 58.300 doların altında kaldığı her gün 50.000 dolara düşme ihtimalinin arttığı şeklinde. 50.000 doların altına inerse de 42.000 dolar seviyelerine düşebilir yorumları yapılıyordu hafta başından beri. Beklenen bir durum yani. YTD.
Evet bunu bekliyorduk ama bu kadar sert olmamalıydı. Hatta bu risk neredeyse bitiyordu hocam. Yeni ATH yapmışken bu kadar sert bir düşüşle geri dönemez. Bu son düşüş doğal bir düşüş değildi.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

eğer düşerse 49-50k dolar arası 10 bin dolardan beri düşmediği bir hareketli ortalama var oraya gelirse tepki yükselişi alabilir. YTD
tradingview açılmıyor gösteremiyorum ben bu arada konusunu açtığım BTC/USDT tüm olumsuz sinyaller işliyor tek tek bunlar hiç iyi değil.

Son 1 haftadır daha çok gündemde Bitcoin düşüşü. Ve bu düşüş tam da gün sonuna denk geliyor bu da ayrı düşündürücü. Destekler de birer birer giderken elimiz kolumuz bağlı bekliyoruz.

eğer düşerse 49-50k dolar arası 10 bin dolardan beri düşmediği bir hareketli ortalama var oraya gelirse tepki yükselişi alabilir. YTD
tradingview açılmıyor gösteremiyorum ben bu arada konusunu açtığım BTC/USDT tüm olumsuz sinyaller işliyor tek tek bunlar hiç iyi değil.
hocam linklerini koy yaa sana zahmet.
inceleyelim bu konular bizler için önemli kimleri takip edeceğimizi bizde bilelim ziyaretçilerimizde 🙂

O açıdan söylemedim hocam. Bu muhabbetleri çok konuştum. Hatta düşeceğini düşünenlerdenim. Ancak düşüş zamanı piyasada öyle aşırıya kaçmış bir haber yokken. Sanki beklenti düşüşü gibi. Ya da bilmediğim bir haber var. Onu demek istedim
Hocam, ben senin yorumuna istinaden söylemedim aslında. Başlığa göre bir değerlendirme yapmıştım. 🙂

Aslında pekte korkacak birşey yok, mutlaka günlük alış sinyalini tekrar verecektir asıl korkulacak şey bu seferki yükselişte ATH gelmez ise yavaş yavaş ayı sezonuna başlıyoruz demektir, zaten Bitcoin zayıflamış durumda eğer sonraki yükselişte ATH yapmaz ise düşüş trendi başlamış olur yani düşüş düzeltmesi de denebilir fakat daha çok zaman gerekiyor. doğrumudur hocam yanlışım varsa düzeltin lütfen. @sahinadm

Birkaç günkü düşüşten çok iyi sıyrıldı. 52.000 altına inebilir, belki birkaç gün de kalabilir ama bu düşüş (veya düzeltme hareketi diyelim) yine yeniden balinalar için alttan toplama fırsatı. Ytd.

Son düzenleme:
Aslında pekte korkacak birşey yok, mutlaka günlük alış sinyalini tekrar verecektir asıl korkulacak şey bu seferki yükselişte ATH gelmez ise yavaş yavaş ayı sezonuna başlıyoruz demektir, zaten Bitcoin zayıflamış durumda eğer sonraki yükselişte ATH yapmaz ise düşüş trendi başlamış olur yani düşüş düzeltmesi de denebilir fakat daha çok zaman gerekiyor. doğrumudur hocam yanlışım varsa düzeltin lütfen. @sahinadm
Birkaç hafta alır hocam net bir sinyal almak için.

Forum istatistikleri

Konular
13.706
Kullanıcılar
6.902
Son üye
Poyraztr0
Geri