Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Btc miner

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Omer47
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Takipteyim kardeşim ama bu işin pek gercek oldugunada inancım kalmadı 8 kere cekim talebi verdim ha bire cekim talebi veriyorum 8 kere cekim verdigime göre 0,005 btc yatması gerektigine göre ben ihya oldum ozaman 😀
8 kere mi 🙂 siz bunu döyledikten sonra direkt telegramı silesim geldi hocam 🤣 Ben daha 2 kere çekimtalebi verdim.
Bu tür botlar arasında çalışan ve scam olmayan bot varmı ?

Merhaba ben bir haftadan az kısımda katıldım ve toplam 81 referrals aynı zamanda 0.01360064 btc yaptım ve ilk olark 0.00500000 kalanıda sonra talep etım 1 ve 30 iş günü yazıldından hale bekiliyorum

Merhaba ben bir haftadan az kısımda katıldım ve toplam 81 referrals aynı zamanda 0.01360064 btc yaptım ve ilk olark 0.00500000 kalanıda sonra talep etım 1 ve 30 iş günü yazıldından hale bekiliyorum
Bende yaklaşık 70 lere ulaştım fakat gelen giden yok maalesef.İnancınız devam ediyorsa talep vermeye devam edin ama bel bağlamayın derim. Nede olsa şikayetçi olan tonla insan var.ytd

Bende yaklaşık 70 lere ulaştım fakat gelen giden yok maalesef.İnancınız devam ediyorsa talep vermeye devam edin ama bel bağlamayın derim. Nede olsa şikayetçi olan tonla insan var.ytd
ya abi zaten insanlar 3 kısama ayrlıyor 1çi ksım ödemesin alan kişiler 2çi kısım ise hesab bilgilerini yaniş girenler misalen btc adersin yerine ltc flan girenler var ve en önemlisi 3çi kısım olanlar yani bizler bilgileri doru biçimde giripde hale bekleyenler İNŞALLAH ödemlerini yaparlar

8 kere mi 🙂 siz bunu döyledikten sonra direkt telegramı silesim geldi hocam 🤣 Ben daha 2 kere çekimtalebi verdim.
Bu tür botlar arasında çalışan ve scam olmayan bot varmı

ya abi zaten insanlar 3 kısama ayrlıyor 1çi ksım ödemesin alan kişiler 2çi kısım ise hesab bilgilerini yaniş girenler misalen btc adersin yerine ltc flan girenler var ve en önemlisi 3çi kısım olanlar yani bizler bilgileri doru biçimde giripde hale bekleyenler İNŞALLAH ödemlerini yaparlar
9 cu ödemeyi telep ettim ama yatan yok adamlsr botu terke etmışler.

Forum istatistikleri

Konular
13.924
Kullanıcılar
6.968
Son üye
emr8
Geri