Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

BTC neden reklamlarla lanse ediliyor?

Vergi değil de Türkiyeden hala garip tokenlar çıkmamış olmasına şaşırıyorum
Elle tutulur projeler yok ama dex mex bilmem ney bir sürü tokatlama tokenı var. Geçen gün Isiklar Coin görmüştüm, araştırmadım ama o normal bir proje sanırım.

Böylesi bir piyasada vergilendirme işi kolay olmasa gerek. Tüm borsaların devletlere rapor göndermesi gereken bir sistem oluşturmaları gerekiyor. Kendi kendine çalışan bir sistem olması lazım.
Alın size güzel bir proje. Bu dediğim vergilendirme işini kolaylaştıran Blockchain tabanlı bir proje olsun. Hadi biz yapalım. @satoshiturk Merkeziyetsiz olsun. mümkün mü?

Böylesi bir piyasada vergilendirme işi kolay olmasa gerek. Tüm borsaların devletlere rapor göndermesi gereken bir sistem oluşturmaları gerekiyor. Kendi kendine çalışan bir sistem olması lazım.
Alın size güzel bir proje. Bu dediğim vergilendirme işini kolaylaştıran Blockchain tabanlı bir proje olsun. Hadi biz yapalım. @satoshiturk Merkeziyetsiz olsun. mümkün mü?
bu mümkün,
çünkü blockchain her konuda veri işleyebiliyor, mantığını kavradıkça,nüfus, tapu, maliye, adliye, vs bir çok alan blockchain tabanından işlem görecek, buda tabiki bazı meslekleri bitirecek, en başta noterler gider🙂

Forum istatistikleri

Konular
13.705
Kullanıcılar
6.902
Son üye
Poyraztr0
Geri