Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

BTC/USDT Tüm Olumsuz Sinyaller

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BTC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bence bitcoin mantıksız sebebini sorarsanız benim etrafımda bitcoin yüzünden evini arabasını kaybeden var kesinlikle bu bir tuzak girmeyin bu işe
Hocam illa ki riski var bilinçsiz oynanırsa kaybeden tarafta olunur. Fakat çevrenizde kaybeden var diye tuzak tarzı konuşmamalısınız. Girmeyin demek de bir yatırım tavsiyesidir.

Hocam illa ki riski var bilinçsiz oynanırsa kaybeden tarafta olunur. Fakat çevrenizde kaybeden var diye tuzak tarzı konuşmamalısınız. Girmeyin demek de bir yatırım tavsiyesidir.

bence bitcoin mantıksız sebebini sorarsanız benim etrafımda bitcoin yüzünden evini arabasını kaybeden var kesinlikle bu bir tuzak girmeyin bu işe
Kardeşim senin etrafında diye bahsettigin kişi büyük ihtimalle sağdan soldan duyduğunla hareket edip bilinçsizce al sat yapmıştır.
Evini arabasını sadece bitcoine yatırması da
dediğimin ispatıdır.

Sadece olumsuz sinyalleri paylaşacağım. Bu düşecek anlamına gelmesin.

Bitcoin mart ayında dibi gördükten sonra bir daha hiç alçalan dip yapmadı. (Haftalık grafikte.)

1-) Bugün belirtilen alan altında kapanış gelirse ilk defa alçalan dibi yapmış olacağız.

2-) MACD`de uzun zamandır momentum düşmesi görüyorduk ancak hala daha kendini düzeltemedi ve sat vermeye gidiyor. (Sinyallari biraz geç veriyor.)

3-) Squeze Momentum haftalardır güçlü yeşil mum yakarken bu defa momentumun düştüğünü net olarak gösteriyor. Tabi böyle kapatırsa. Eğer son dip üstünde kapatırsa otomatikmen burada yazılan her şey iptal oluyor.

4-) En önemlisi de bu bence çünkü haftalardır yükselen tepe yapıyoruz ancak RSI üzerinde alçalan tepe yapıyoruz. Buna negatif uyumsuzluk deniyor ve bizim 3`lü negatif uyumsuzluğumuz var.
Ben olaya bu kadar teknik bakmıyorum.Bu kadar yükselişte sonra satım gelecekki millet elindekini kara çevirsin.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ekstra olarak o ünlü fibonacci değerleri kesişti
Örneğe göre 2018 boğa piyasasının sona erdiği tabloya benzer bir kesişme mi hocam? O zamandan beri ilk kez mi kesişiyor, grafikte tüm tarihler yok.

Örneğe göre 2018 boğa piyasasının sona erdiği tabloya benzer bir kesişme mi hocam? O zamandan beri ilk kez mi kesişiyor, grafikte tüm tarihler yok.
Yeşil kırmızıyı yukarı doğru kesmesi lazım hocam. Aşağıdaki videoda çok daha detaylı anlatılıyor. 22:45`ten itibaren izleyebilirsiniz. Bu arada bu kişiyi takip edebilirsiniz kendisi 25-30 bin dolarda bu çizgileri tanıtmıştı bir gün kesişecek demişti. Zaman hızlı geçiyor.

Yeşil kırmızıyı yukarı doğru kesmesi lazım hocam. Aşağıdaki videoda çok daha detaylı anlatılıyor. 22:45`ten itibaren izleyebilirsiniz. Bu arada bu kişiyi takip edebilirsiniz kendisi 25-30 bin dolarda bu çizgileri tanıtmıştı bir gün kesişecek demişti. Zaman hızlı geçiyor.

İzledim hocam, 3 boğa sezonunun her seferinde kesişim, bir alt çizgi ile ath yapımı ve alt çizgiye inip konfirmasyon tekrarlamış, çok ilginç. Videonun tamamını da izleyeceğim müsait bir zamanda. Özellikle ayı piyasasında nasıl trade yapılır kısımlarını izleyeyim zira ayı piyasasında kârla çıkabildiğim kripto para çok nadir oluyor. 🙂 Kanala da abone oldum, öneri için teşekkürler.

EK UYARI: Yatırım tavsiyesi değildir. Herkes kendi kararını verebilir.

İndikatörlerde her zaman çalışmayabilir. Ayrıca daha kapanış gelmedi eğer kapanış yüksek gelirse olumluya döner.

Ekstra olarak o ünlü fibonacci değerleri kesişti

fkhQTsgL

Önceki boğada kesişme örneği:

X2CJl0Ay
O kadar iyi bir yerden sat vermiş ki tam tepeden vay be 🙂

son borsa olayları ve devlet tutumlarından sonra sinyaller tutarmı ? (yatırım tavsiyesi değildir)

Forum istatistikleri

Konular
13.639
Kullanıcılar
6.887
Son üye
Ayvaz7474
Geri