Neler yeni

BTT ve DOGE'de Neler Oluyor?

Ekli dosyayı görüntüle 3920

BTT ve DOGE'de Neler Oluyor?​

Yeni bir konu ile tekrardan merhaba arkadaşlar.

Evet, hafta boyunca BitTorrent (BTT) ve Dogecoin (DOGE)'in piyasadaki hareketleri forumda ve sosyal medya platformlarında oldukça çok tartışıldı. Yükselmesini şahsen umduğum coin olan BTT, "sonunda yükseldi 🤣" demiştim (Bkz. BitTorrent'de %26'lık yeşil ışık) ki; ilerleme böyle devam etmedi. BTT $0.00793 seviyesinde tutunup kaldı ve anlaşılan o ki bu noktayı da çok sevdi.

En azından bu değerden daha da aşağı seviyelere inmesin diye bir beklenti içerisine girmiş durumdayım.

BTT hem fiyat değişimi (-%13.61) olarak hem de işlem hacmi (-%59.21) olarak eksiyi görmüş durumda.

Yatırım tavsiyesi olmamakla beraber sizler BTT için ne gibi bir ilerleme öngörüyorsunuz?

DOGE ise geçtiğimiz gün ufak bir sarsıntı ile ilerleyişini biraz frenlese de şuan için yükseliş trendinde yoluna devam ediyor. Tabi bu yükseliş ne kadar daha sürer yorum yapmak zor. Fiyat değişiminde (14.87) yeşili yakan DOGE, günlerdir kendi rekorunu kırdığı işlem hacminde ise eksiyi (-%32.33) gördü.

Bu noktadan sonra ise belirli bir fiyat istikrarı yakalanarak piyasadaki yükseliş sürecek mi izleyip göreceğiz.

Yatırım tavsiyesi olmayacak şekilde Dogecoin ile ilgili ne düşünüyorsunuz?

Yatırım tavsiyesi değildir.
Bence dogecoin düşüşe geçecek ardından ani bir patlama ile 1 dolar seviyesine kadar çıkacak.
Yatırım Tavsiyesi Değildir

Elinden yüklü miktarda bulunan büyükler bir çekseler ellerini Dogenin düşüşünü herkes izleyecek. BTT ile ilgili birşey diyemem.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir!!

Doge 20 nisanda yükselecek hissi verdiler.
süpriz yaptılar bize ne de olsa şaka coini değil mi🤣
Dogecoin'in 1 dolar olacağına inanıyorum.(Ytd)

BTT nin en son davası vardı diye biliyorum.
btt bence önümüzdeki yıllarda yükselicek coinler arasında(ytd)

Doge 20 nisanda yükselecek hissi verdiler.
süpriz yaptılar bize ne de olsa şaka coini değil mi🤣
Dogecoin'in 1 dolar olacağına inanıyorum.(Ytd)

BTT nin en son davası vardı diye biliyorum.
btt bence önümüzdeki yıllarda yükselicek coinler arasında(ytd)
BTT'nin davası yok hocam. Davası görülen XRP, soruşturma açılanlar Tether ve LBRY.

BTT'nin davası yok hocam. Davası görülen XRP, soruşturma açılanlar Tether ve LBRY.
BTT'nin var diye duymuştum karıştırdım heralde haklısınız hocam.
Bu dediğiniz dava XRP'nin yaklaşık %10 değer kazanmasını sağladı.
BTT'ye gelecek olursak son 24 saatte yaklaşık% 10'luk bir kayıp kaydetti ve 4 saatlik zaman diliminde tek bir şamdan, 0,005 $ 'dan 200-SMA (yeşil) kadar düştü..
Netflix ile anlaşma yapıcaklar heralde yükselebilir.(YTD)

BTT'nin var diye duymuştum karıştırdım heralde haklısınız hocam.
Bu dediğiniz dava XRP'nin yaklaşık %10 değer kazanmasını sağladı.
BTT'ye gelecek olursak son 24 saatte yaklaşık% 10'luk bir kayıp kaydetti ve 4 saatlik zaman diliminde tek bir şamdan, 0,005 $ 'dan 200-SMA (yeşil) kadar düştü..
Netflix ile anlaşma yapıcaklar heralde yükselebilir.(YTD)
Seneler boyunca istemeden (bence isteyerek 🙂 ) dijital korsanlığa hizmet eden BitTorrent'in Netflix ile anlaşma yapma ihtimali de güzel ironiymiş. 🙂 İlk kez sizden duyuyorum, olursa gerçekten güzel etki eder. Ytd.

Seneler boyunca istemeden (bence isteyerek 🙂 ) dijital korsanlığa hizmet eden BitTorrent'in Netflix ile anlaşma yapma ihtimali de güzel ironiymiş. 🙂 İlk kez sizden duyuyorum, olursa gerçekten güzel etki eder. Ytd.

Haber kaynağı bu hocam.
Ne olucağı belli olmaz bir bakarsınız anlaşma sağlanmış.🙂

Forum istatistikleri

Konular
13.696
Kullanıcılar
6.897
Son üye
Ali4533
Geri