Gknacr
Expert
- BNB
- 0,00020350
OMI ve SFP sepetimde var 🙂
TosDis duymamıştım bunu inceleyeyim. Teşekkür ederim 👍
TosDis duymamıştım bunu inceleyeyim. Teşekkür ederim 👍
Binance Launchpool bakmanızı tavsiye ederim. Şuan ALICE farm aktif. 7 gün sonra da TokoCrypto başlayacakAl sat yapmayı beceremeyen ben ve diğerleri için üretim yapan bir coin önerebilir misiniz? Mesela yatırdığımız paraya dokunmadan ürettiğimiz coinleri satsak.
Teşekkürler 😉Binance Launchpool bakmanızı tavsiye ederim. Şuan ALICE farm aktif. 7 gün sonra da TokoCrypto başlayacak
Yeni anlaşmalardan biri 31 Mart olduğu söyleniyor. Hata bir çok anlaşma varmış. 31 Mart'ı bende 4 gözle bekliyorum. YTD.Bizde bir şeyler bekliyoruz bu birimde, bakalım yeni anlaşmaları ne zaman duyrulacak.
YTD
ALICE söylemişler zaten, benim de stakede son favorimAl sat yapmayı beceremeyen ben ve diğerleri için üretim yapan bir coin önerebilir misiniz? Mesela yatırdığımız paraya dokunmadan ürettiğimiz coinleri satsak.
Umarım Real Madrid anlaşması gibi boş çıkmaz. Eğer sağlam bir anlaşma gelmezse yatırımcının güvenini kaybedecekYeni anlaşmalardan biri 31 Mart olduğu söyleniyor. Hata bir çok anlaşma varmış. 31 Mart'ı bende 4 gözle bekliyorum. YTD.