Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Cardano ( ADA ) 3 Dolar'a Ulaşabilir mi?

1635178946766.png

Grafik gayet iyi duruyor

1635178995924.webp

Şenliğin 2.4xx lara kadar sürecekmi bakalım alıcılar satıcılara baskın görünüyor %96.2 alıcıya karşın %3.80 satıcı

Noldu senin ada... ben ada yükselmez demedim adam olamaz dedim. Biz de görüyoruz yükseleceğini ama o 3 dolar olana kadar diğer koinler ne durumda olur bi de ona bak!
1635263261543.webp

takiptekileri ortalamaya vurduğumuzda bir kaç haftada güzel bir ortalama sayılır
2.4xx demişiz 2.2xx lere değimiş bir günde mesele yükseldikten sonra görmek değil zaten
yükselmeden önce görebilelimki forum takpçisi kardeşlerimize katkı sunabilelim
saygı ve sevgilerimle

polemik yaratmaya gerek yok arkadaşlar fırsatlar bitmiyor sonuçta
herkes elinden geldiğince bilgi paylaşmaya çalışıyor.
keyifli forumlar 😉

Ekli dosyayı görüntüle 7985

takiptekileri ortalamaya vurduğumuzda bir kaç haftada güzel bir ortalama sayılır
2.4xx demişiz 2.2xx lere değimiş bir günde mesele yükseldikten sonra görmek değil zaten
yükselmeden önce görebilelimki forum takpçisi kardeşlerimize katkı sunabilelim
saygı ve sevgilerimle
Yaptığım yorumlara bak bakalım yükselişleri önceden görebilmiş miyim bi cacık biliyormuş gibi konuşma burda senin gibi nette çok var kimin boş kimin dolu olduğunu iyi biliyoruz tecrübemizle

Yaptığım yorumlara bak bakalım yükselişleri önceden görebilmiş miyim bi cacık biliyormuş gibi konuşma burda senin gibi nette çok var kimin boş kimin dolu olduğunu iyi biliyoruz tecrübemizle
neden böyle bir dil kullanıyorsunuz ne
tutarlı bir şekilde sende bizlere yol göstersen
o zaman haklı haksız konumunu hep birlikte tartışırız.
beni bilirler 2012 den bugüne bu piyasadayım kimseye böyle ön yargılı davranmıyorum.
karşımızdaki insanları izleyelim görelim bilmediğimiz şeyler çıkar belki öğrenelim.

Forum istatistikleri

Konular
13.672
Kullanıcılar
6.893
Son üye
Byldozer
Geri