Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Cardano Neden Bu Kadar Yükseldi?

ben Ethereum'a yatırım ve para amaçlı bakmıyorum hocam siz gibi 🙂
ben tamamen geliştirme amaçlı bakıyorum
potansiyel olarak yazılım anlamında blockchain 1.0'a kat kat fark atıyor.
Fark atabilir hocam. O çok ince detaylar sizin uzmanlığınız. Ama Ethereum yıkılmaz bir kale değil. Ve çıkmazda olan birçok noktası var. işlem ücretleri bunlardan sadece biriydi. Geçecek olan ADA değildir. Sanmıyorum. Ama yakın zamanda geçilecek. Çünkü sorunlarına çözüm getirmiyor ve kullanılabilirliğini azaltıyor.

Ethereum muazzam bir fikir. Standart dünya varlıklarını dijital dünyaya taşımanın yolu. Bir ilk. Kabul. Ancak, benzer özelliklere sahip ağlar çıktı rakip olarak. Bu kaçınılmazdı. Üstelik bazı konularda daha iyi hizmet vaat ediyorlar. Daha hızlı, daha ucuz. Ethereum ağı, üzerindeki yükü kaldıramadığı için pahalı bir otoban gibi oldu. Bu konuyu çözmeleri çok önemli bence. Diğerleri, O'nun bu noktaya gelmesinde etkili olan DeFi'ye bile sızıyorlar yavaş yavaş.

Dogecoin de bu şekilde yükseliş yaşar mı bunu düşünüyorum şuanda ama cardano almakta nedense aklıma yatmadı değil
Bahsettiğimiz kripto paralar bir amaca hizmet ediyorlar. Her ne kadar @SatoshiTURK ile bu konuda tam anlamıyla anlaşamasakta, doge konusunda anlaşacağızdır sanırım. Avax dot ada eth bunların hep bir amacı, altlarında yatan bir teknolojileri ve birçok projeye olan açılımları var. Doge şaka parası. Tek özelliği basitliği. O kadar. O yüzden tamamen ayrı bir konu doge.

Fiyatların proje başarısı veya kullanım şekli ile kullanım alanları arasında ilişki kurmamak gerek bence.
Bahsettiğimiz kripto paralar bir amaca hizmet ediyorlar. Her ne kadar @SatoshiTURK ile bu konuda tam anlamıyla anlaşamasakta, doge konusunda anlaşacağızdır sanırım. Avax dot ada eth bunların hep bir amacı, altlarında yatan bir teknolojileri ve birçok projeye olan açılımları var. Doge şaka parası. Tek özelliği basitliği. O kadar. O yüzden tamamen ayrı bir konu doge.

Forum istatistikleri

Konular
14.117
Kullanıcılar
7.075
Son üye
cengiz 56
Geri