Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

CHZ Fan Token Av 5-Şubata Kadar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kwon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    chz
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Balon zaten. YTD 🙂

tamamen kulüplere finansman desteği maksadıyla. İleride belki indirim amaçlı kullanılır ama şu an tamamen işlevsiz. Ona bakarsanız piyasada işlevsiz, adı sadece proje olan, ama alım satımdan başka hiçbir icraatı olmayan onlarca coin var. Alışığız yani bu piyasada.

Bu arada öyle bir zamanda haber verdin ki @kwon Gece 12:30'u beklemek zorundayım yeniden yapabilmek için 🙂
Bende aynı durumdayım abi 12:30da tekrar deneyeceğiz şansımızı sana bir BAR token çıkacak hissediyorum 🤣

Ne yalan söyleyeyim hiç uğraşmak gelmiyor içimden böyle şeylerle. Yaşlandım sanırım 😏
1 dakika sürmüyor 🙂
Ben gece denk geldim buna. Almak istedim ama biraz yürümem gerektiği için peşinden gitmedim. Bir dahakine bakalım artık. Ama çok iyi olmamış mı?
Token avının diğer adı evde kal avı. Eğer hareket halinde olursanız 2 av arası, 2nc avınız eski konumunuzda çıkıyor ve boşa gidiyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
14.122
Kullanıcılar
7.093
Son üye
yilmaz...
Geri