Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Ciddi Kısıtlamalar Gelecek mi?

Bu bir süreç, elbet bir sonu olacak.. Amaç en azından aşı bulunana kadar en az hasarla atlatmak olup genel önlemler alınmalıydı, örneğin kısmı geçici önlemler almak yerine, her 3 ayda bir 14 günlük tam kapanma ile insan sağlığıda ekonomide şimdikinden daha ayakta tutulabilirdi diye düşünüyorum..

Aşılar tam olarak belli olana kadar ciddi kısıtlamalar gelmesi hem vaka sayılarında düşüşe hemde iyileşen sayılarında yükseliş'e sebep olur diye düşünüyorum
Benim fikrim kısıtlamalar gelmesi gerekiyor.

Belki de eskisi gibi en azından hafta sonu kısıtlamaları getirilir. Ben bunun en azından yararlı olacağını düşünüyorum. Hafta sonu çalışmayanlar en azından evde kalmak zorunda kalır. Tamamen sokağa çıkma yasağının ekonomiyi mahvedeceğini hepimiz biliyoruz.

Nazım Hikmet' in "Hastalar kardeşleri" şiiri geliyor aklıma. Bunun da sonu bir gün gelecek. Ama insanlar çok değişti bence. Salgın bittikten sonra bile bazı insanlar maske takmaya ve şuan ki temizlik takıntılarını devam ettirecekler. Bu da bazı olayların gerçekten insanlar derin izler bıraktığının kanıtı.

Belki de eskisi gibi en azından hafta sonu kısıtlamaları getirilir. Ben bunun en azından yararlı olacağını düşünüyorum. Hafta sonu çalışmayanlar en azından evde kalmak zorunda kalır. Tamamen sokağa çıkma yasağının ekonomiyi mahvedeceğini hepimiz biliyoruz.

Nazım Hikmet' in "Hastalar kardeşleri" şiiri geliyor aklıma. Bunun da sonu bir gün gelecek. Ama insanlar çok değişti bence. Salgın bittikten sonra bile bazı insanlar maske takmaya ve şuan ki temizlik takıntılarını devam ettirecekler. Bu da bazı olayların gerçekten insanlar derin izler bıraktığının kanıtı.
Hafta sonu kısıtlamaları etkisiz gibi görünsede millet sırf haft sonu yasakları bitsin bir an önce diye daha Dikkatli davranıyordu. Şuan halkın neredeyse %99unu etkilenmeyen bir yasak söz konusu. Bir işe yaramaz yani

Forum istatistikleri

Konular
13.642
Kullanıcılar
6.888
Son üye
Malibskrt
Geri