Neler yeni

Cloud Mining Sahtekarları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ramazanakbulut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    cloud mining
Şuanda MinexPartner gündemde. Bayanda ödeme kanıtları mevcut. 1 ay sonra 10$ yatırmayı düşünüyorum.
Minexpartner sahte bir site. 1 dolara kendi reklamlarını yaptırıyor, 90 günde %90 kâr vaad ediyorlar. 10 saniyelik düşünce ile sahte olduğunu anlayabilirsiniz. Ve en komik yanı USDT Mining var...
O zaman girme kardeşim. Eğer yatırım yapıpta mağdur kaldıysan konuş burada. İnsanları yanlış yönlendirme.

Site önceden minex.world idi. İsim değiştirdiler. Farklı bir hosting ile dolandırıcılığa devam ettiler.
Garanti kar diye bir şey yok zaten miningde. USDT mining diye bir şey olmasaydı ben de yatırım yapacaktım.

Site önceden minex.world idi. İsim değiştirdiler. Farklı bir hosting ile dolandırıcılığa devam ettiler.
Garanti kar diye bir şey yok zaten miningde. USDT mining diye bir şey olmasaydı ben de yatırım yapacaktım.
Gönderdiğin videolarda hiçbirşey kesin değil, sadece ortaya atılmış iddialar. Burada boşu boşuna milleti yanlış yönlendirme. Eğer kendin inanmıyosan yatırım yapma bu kadar basit. İnsanların neye yatırım yapıp yapmaması sanamı kalmış. Youtube'dada yüzlerce ödeme kanıtı var. Örneğin LordPC

Gönderdiğin videolarda hiçbirşey kesin değil, sadece ortaya atılmış iddialar. Burada boşu boşuna milleti yanlış yönlendirme. Eğer kendin inanmıyosan yatırım yapma bu kadar basit. İnsanların neye yatırım yapıp yapmaması sanamı kalmış. Youtube'dada yüzlerce ödeme kanıtı var. Örneğin LordPC
Ben yatırım yapmayın demedim ki. Kendi fikrimi ortaya koyarak tavsiyede bulundum. Sizde agresif bir yaklaşımda bulundunuz.

Forum istatistikleri

Konular
13.695
Kullanıcılar
6.897
Son üye
Ali4533
Geri