Neler yeni
Misafir görüntüleme limiti aşıldı
  • İzin verilen maksimum misafir görüntüleme sayısına ulaştınız
  • Bu kısıtlamayı kaldırmak için lütfen aşağıdan kayıt olun
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Coinbase %4 Faiz Veren USDC Çiftliğinin Başladığını Duyurdu

1624998216407.webp

Coinbase, USDC tokeniyle birlikte %4 faiz imkanıyla yüksek verimli kripto oyununa giriş yapıyor. Merkeziyetsiz uygulamalarda daha yüksek faiz imkanları görsek de merkezi platformlarda bu oran ilgi çekici oranlar arasında yer alıyor ki geleneksel bankalara göre çok daha başarılı bir oran olduğu ortada. Geleneksel bankaların %0.5 lik kâr marjı vermesinin yanında resmen dolara endeksli sabit koin ile bankadan aldığının çok daha fazlasını kazanabilecek kullanıcılar.

Coinbase bugün yapmış olduğu açıklamada stabilcoin kullanan kullanıcıların %4 getiri elde edebilecekleri "High Yield" yani yüksek getiri imkanı sunan farmlarda değerlendirebileceklerini belirtti. Şirketin açıklamasına göre Coinbase müşterileri bununla birlikte 1:1 oranında dolara endekslenen USD Coin satın alarak bu çiftliklerde kazanç sistemine dahil olabilecekler.

Sanırım ülkemizden katılamıyoruz değil mi hocam? Ön kayıt olmak için yayınlanan habere bastım fakat 'henüz Türkiye dahilinde mevcut değil' gibi bir ifade var.
Ben buna dikkat etmemişim hocam, şu ülkeler hariçte genelde Türkiye yazmadığından dikkat etme gereksinimi duymadım 🙂

Forum istatistikleri

Konular
14.132
Kullanıcılar
7.109
Son üye
jocops
Geri