HavucluDavsan
Speculator
- BNB
- 0,00021600
Ve bir diğer post kasma amacıyla yazılmış bir mesaj. Evet güzel raporlama sistemi bende baya kullanmıştım ve kullanıyorum.güzel site bende baya kullanmıştım
Ve bir diğer post kasma amacıyla yazılmış bir mesaj. Evet güzel raporlama sistemi bende baya kullanmıştım ve kullanıyorum.güzel site bende baya kullanmıştım
Hmm demek öyle ben de bu tarz siteleri çok denedim cidden harcanan zamana değmiyor anket siteleri mesela birkaç tane geliyordu dolduruyordum 0.80$ ondan sonra anketlere kabul edilmiyodum kalite kontrol yüzünden ama halbuki iyi cavplar veriyordum sıkıldım hepsini bıraktımEmeğinizin karşılığını alamıyorsunuz. Tavsiye etmiyorum.
2020 tarihinde yazılmış bir konu da acaba halen devam ediyor mu?
Hocam bir konuda yorum yazarken tüm yorumunuzu bir cevaplama işleminde yapmanız gerekir. Forum kurallarını ve güncel duyuruları takip edelim.Hmm demek öyle ben de bu tarz siteleri çok denedim cidden harcanan zamana değmiyor anket siteleri mesela birkaç tane geliyordu dolduruyordum 0.80$ ondan sonra anketlere kabul edilmiyodum kalite kontrol yüzünden ama halbuki iyi cavplar veriyordum sıkıldım hepsini bıraktım
evet görevler 10 dolara kadar para veriyor ben mesela görev sitesinde 10 dolarlık oyun gördüm fakat nasıl hızlı kasılır diyecek olursanız yani püf noktasını bulamadım oyunun.Bu ptc-gpt-offerwall sitelerinde reklam izleyerek yada faucet yaparak para kazanmak hayal tabiki günlük 5 tl de birşey değil fakat şunu belirtmeliyim. Düzenli olarak teklif duvarlarında ki görevleri yaparak ve 10-15 site kullanarak 2 ayda 700-800 dolar arası kar sağladım. Olay sadece görevlerin püf noktalarını öğrenmek ve seri olmak ve birazda para kazanmak için para harcamaktan geçiyor
Bu Coinpayu sitesinde dikkat etmemiz gereken bir konu var. Ben ilk defa bu ptc sitesini kullandığım için bilmiyordum. Aile üyelerini Referans olarak gösterdim ve 3000 sathosi kazanmama ramen hesabım banladı.Coinpayu bitocin bazlı ptc sitesidir. Üye oldukdan sonra view ads kısmından reklamları izleyebilirsiniz. Ayrıca offer kısmından görevler yaparak güzel kazançlar elde edebilirsiniz. Kazandıgınız btcleri isterseniz advertise den reklama dönüştürebilirsiniz. Points kısmını lvl sistemi gibi düşünebilirsiniz ne kadar çok reklam izlerseniz o kadar çok pointiniz artar. Referans kısmından ref satın alabilir veya reflerinizi satabilirsiniz böylelikle kendinize farklı bir strateji oluşturabilirsiniz. Bitcoin, payeer, faucetpay gibi birçok ödeme seçeneği mevcut. Btc ödeme seçeneğinde min 10,000 satoshi , payeer ödeme seçeneğinde ise minimum 4,000 satoshi ile çekim yapabilirsiniz.
Üyelik Linki: https://www.coinpayu.com