Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Contentos (Cos) Token Nedir? Cos.Tv Kazanç Rehberi

Genel Amacı
Video içerik üreticisi
Kripto Para Tam Adı
Contentos
Kripto Para Kısa Adı
Cos
Madencilik Var mı?
Hayır
Çıkış Tarihi
2020
Web Sitesi
https://www.contentos.io/
sen birşey olmaz sen millete kendine yalvartıyorsunuz çok bencilsin
telefon numaramı ve telegram adresimi istedin vermeyeceğimi söyledim cos tv de senin kanalını takiteyim attığın videoları beğeniyorum kazanç planı ile ilgili forumda yazı hazırladım 2 tane attığın videoları da beğenerek destek olmaya çalışıyorum kanal ismini vermedin demişsin linki forumda ve sana attığım mesajlaşmada da var 🙁 Buradan yazma sebebim yorumundan rahatsız oldukları için rapor atmaları yaptığım ve katıldığım her şeyi forumdan mesaj olarak atıyorum zaten forumun telegram kanalında da var zaten

telefon numaramı ve telegram adresimi istedin vermeyeceğimi söyledim cos tv de senin kanalını takiteyim attığın videoları beğeniyorum kazanç planı ile ilgili forumda yazı hazırladım 2 tane attığın videoları da beğenerek destek olmaya çalışıyorum kanal ismini vermedin demişsin linki forumda ve sana attığım mesajlaşmada da var 🙁 Buradan yazma sebebim yorumundan rahatsız oldukları için rapor atmaları yaptığım ve katıldığım her şeyi forumdan mesaj olarak atıyorum zaten forumun telegram kanalında da var zaten
pardon sistemi anlamaya çalışınca sinirlenmişim en iyisi uygulamalı olarak zamanla ne olduğunu anlıyorsun.

Forum istatistikleri

Konular
13.751
Kullanıcılar
6.914
Son üye
alies
Geri