Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

CZ İstifa Etti!!!

Yabancı kaynaklarda Binance'nin Amerika'dan çıkacağı ile ilgili iddialar okudum. Bu acaba tamamen çekilme manasına mı geliyor? Yoksa bir takım sınırlamalardan mı bahsediyorlar?

Bu noktayı pek anlayamadım. Ortalık yine "haber çöplüğüne" döndü.

Kripto sektörü konusunda İngilizce kaynaklar spekülasyonlarla ve yalanlarla dolu. Kim doğru, kim yanlış tam emin olamıyorum.

Yabancı kaynaklarda Binance'nin Amerika'dan çıkacağı ile ilgili iddialar okudum. Bu acaba tamamen çekilme manasına mı geliyor? Yoksa bir takım sınırlamalardan mı bahsediyorlar?

Bu noktayı pek anlayamadım. Ortalık yine "haber çöplüğüne" döndü.

Kripto sektörü konusunda İngilizce kaynaklar spekülasyonlarla ve yalanlarla dolu. Kim doğru, kim yanlış tam emin olamıyorum.
Çekilme haberi gerçek olabilir. Çünkü rahat birakmiyorlar. Özellikle son olaylardan sonra. ama ABD pazarını bırakmak istemeyebilirler.

Yanlız işte şöyle bir durum var. Şirketler için Amerika bir tarafa, dünya bir tarafa.

Yani biz şimdi yeni ceoyu çağırsak ve desek ki; "Bak sana dava açıyoruz ya da bize 2 milyar dolar ver, kurtul!" desek. Yeni ceo bize ne der?

😁🤣🙃😅

Forum istatistikleri

Konular
13.739
Kullanıcılar
6.908
Son üye
sada
Geri