Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Doge coin uçuyor !

Hatta Google'a yazınca 0.0048 görünüyor. Belki yazıyı hazırladığı zaman o rakamlardaydı.
Hayır, o saatlerde $ 0,0050 seviyelerindeydi. Küçük bir hata olmuş belli ki. 🙂

Birkaç ayda bir böyle oluyor. Doge'nin tipik hareketleri. Ama her defasında hareket noktası ile zirve arasında büyük farklar oluyor.

Daha önceden yaptığı gibi, yeniden düşecektir ama eski değerine kadar düşer mi bilemiyorum.
Belki eski değerinden biraz daha yukarıda kalabilir diye düşünüyorum.

2 dir bu sıçramaları kaçırıyorum, Düştükten sonra artık elimde güzel bir miktar doge bulunduracağım, Sonraki yükselişte kazanç sağlayalım 🙂
Yatırım tavsiyesi Değildir.

Benzer hareketler yaklaşık 1 yıldan fazla bir süre öncede olmuştu. Yine aynı sosyal medyada popüler olan bir isim ''Hepimiz 1 Doge alsak ne olurdu'' başlığı ile bir twet atmıştı ve fiyatı bir kaç günde 18-20 satoshiden 70 satoshi civarlarına çıkmıştı. Sonrası malum, kısa sürede yine aynı fiyatlara yolculuk.

Doge uçtu gidiyor. 0.013 dolara seviyelerine çıkmıştı 10 dk önce. Şu anda 0,011 dolar seviyelerinde geziniyor. Ancak çok hareketli. Garip bir şeyler oluyor piyasada.

Bitcoin çok yükseldi. Kurumsal yatırımcıların kalkanı da var üstelik. Bence balinalar doge üzerinden süpürüyor piyasayı. 15 dakika içinde bu kadar yükselip sonra tekrar düşmesi anormal bir durum. 0,0096 dan 0,013'e çıktı. Sonra hop geri düştü.

Bitcoin çok yükseldi. Kurumsal yatırımcıların kalkanı da var üstelik. Bence balinalar doge üzerinden süpürüyor piyasayı. 15 dakika içinde bu kadar yükselip sonra tekrar düşmesi anormal bir durum. 0,0096 dan 0,013'e çıktı. Sonra hop geri düştü.
Klasik DOGE hareketleri hocam. Arada birileri böyle hoplatıyor. 🙂

Forum istatistikleri

Konular
14.027
Kullanıcılar
7.008
Son üye
dumansq
Geri