Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Dogecoin'in Fiyatı Neden Yükseldi?

Projenin sağlamlığının ne kadar az önemli olduğunun canlı kanıtı sanırım.

@sahinadm hocam da demişti BTC için. Daha iyileri çıktı. Ama hala lider diye.

Ethereum içinde benzer şeyler geçerli. Daha kullanışlı şeyler var ama hala 2 numara.

Farklı bir zihniyeti var bu piyasanın
Dün akşam DOT transfer ettik. 30 saniye sürdü. İşlem ücreti ise 0.

BTC transferi bu kadar kısa asla sürmez. Ben şahit olmadım yıllardır. Yeni tip cüzdanda bile bu kadar kısa sürmüyor. Ama BTC halen lider.

Dün akşam DOT transfer ettik. 30 saniye sürdü. İşlem ücreti ise 0.

BTC transferi bu kadar kısa asla sürmez. Ben şahit olmadım yıllardır. Yeni tip cüzdanda bile bu kadar kısa sürmüyor. Ama BTC halen lider.
Ben şahit oldum. Bu forumda yeni yönetici olduğum zamanlardı sanırım. Bu forumdan @SatoshiTURK tarafından gönderilen bir ödeme 30 saniye değildir belki ama 1-2 dakikada geldi BTC 🙂

Son düzenleme:
Ben şahit oldum. Bu forumda yeni yönetici olduğum zamanlardı sanırım. Bu forumdan @SatoshiTURK tarafından gönderilen bir ödeme 30 saniye değildir belki ama 1-2 dakikada geldi BTC 🙂
Arada arkadaşlarla transfer gerçekleştirdiğimiz zaman kronometre ile tutuyoruz zamanı. 2 dakika BTC transferine daha şahit olmadık. Ama demek ki oluyormuş. 🙂

Coinmarketcap'e girince direkt "yine kim tweet attı" demiştim, harbiden yine birileri tweet atarak yükseltmiş. 😀

Çok kısa sürede çıktı buralara. Bilgisayarın başında izledim adım adım. Sadece bir ara akşam yemeği yerken ayrıldım bilgisayarın aşında. O zaman da uçmuş zaten.

Forum istatistikleri

Konular
14.116
Kullanıcılar
7.071
Son üye
pckopatkral
Geri