Gokturk
Trader
- BNB
- 0,00000450
Piyasa değeri bir anda azalır, fiyatı yüksek iken alanlar zarar eder. Sabırlı insanlar azaldığı vakit satmaz, alır.. Dogecoin'in fiyatı azalınca bir anda yine bir yüklenme olur ve fiyatı artar yine büyük ihtimalle.
zira doge Elon musk tarafından tanındı Elon musk terk ederse, bence doge bir daha belini doğrultamaz. Elon musk'u takip etmeyen sırf doge için takip ediyor.Bıraktım derse emin olun çook altlardan başka bir coin toplamıştır ve onu pumplayacaktır.
Hatta bence alttan bir coin topladı bile. Yakın zamanda DOGE benzeri bir coinden bahsetti ve coini oldukça yükseltt
Thodex ten sonra fena vurgun olur heraldesizin görüşleriniz ne yönde bilmek istiyorum Elon Musk Dogecoin'i bıraktım tweti atarsa ne olur veya öyle bişey yapar mı?
Hocam sanırım kolay kazanmak istiyor, ben ne kadar uyarsam da tanıdıklarımdan yatıran oldu, çok da zor kazanıyorlar parayı, biraz bunalmışlık mı desem bilemiyorum.Benim düşüncem Elon Musk dogeyi iki iler bir geri oynatarak düşen roketlerinin parasını çıkartıyor🙂 adam gerçekten zeki ama ben şunu anlamıyorum bir twitle okadar insan nasıl parasını yatırıyor, demek ki kolay kazınıyorlar.
Elon Mask dogeden elini çekerse geçmiş olsun inşaallah çekmez, çekerse çok kişinin canı yanar