Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Elon Musk neden doge coini seçti ?

Bildiğiniz üzere elon musk doge coini destekliyor ve insanlara öneriyor benim düşünceme göre yüksek bir miktarda doge coin aldı. Ve kendi aktifliğini kullanarak insanları doge coin almasını ikna etti ve doge coin büyük bir patlama yaratarak kendi kearına baktı.

Bildiğiniz üzere elon musk doge coini destekliyor ve insanlara öneriyor benim düşünceme göre yüksek bir miktarda doge coin aldı. Ve kendi aktifliğini kullanarak insanları doge coin almasını ikna etti ve doge coin büyük bir patlama yaratarak kendi kearına baktı.
Bu kadar varlıklı bir insan sanırım arkasında hiç bir yönetici ve geliştiricinin olmadığı bir madeni paraya çok fazla para bağlamaz. Son açıklamalarında bildiğim kadarıyla çocuğu için alım yaptığını bildirmişti ama tabi ki bir miktar bildirmeden.

Reddit kullanıcılarını ve Wallstreetbets'i kullandı. Doge için müthiş bir yatırımı olduğunu düşünmüyorum. Piyasayı çok etkileyip etkileyemeyeceğini test etti, olacağını görünce de 1,5 milyar dollar Tesla yatırımını açıkladı. Bir o kadar da kişisel yatırım yapmıştır muhtemelen.

Reddit kullanıcılarını ve Wallstreetbets'i kullandı. Doge için müthiş bir yatırımı olduğunu düşünmüyorum. Piyasayı çok etkileyip etkileyemeyeceğini test etti, olacağını görünce de 1,5 milyar dollar Tesla yatırımını açıkladı. Bir o kadar da kişisel yatırım yapmıştır muhtemelen.
Harfiyen katılıyorum hocam. Dogenin hiçbir amacı yoktu sadece piyasaya ne yapabiliyorum denemesi yaptı

Konuda paylaştığım gibi

Durumlar karışık hocam 🙂

birde şuraya bakınız.

Forum istatistikleri

Konular
13.675
Kullanıcılar
6.895
Son üye
ellonmuz57
Geri