Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Elon Musk neden doge coini seçti ?

Bildiğiniz üzere elon musk doge coini destekliyor ve insanlara öneriyor benim düşünceme göre yüksek bir miktarda doge coin aldı. Ve kendi aktifliğini kullanarak insanları doge coin almasını ikna etti ve doge coin büyük bir patlama yaratarak kendi kearına baktı.

Bildiğiniz üzere elon musk doge coini destekliyor ve insanlara öneriyor benim düşünceme göre yüksek bir miktarda doge coin aldı. Ve kendi aktifliğini kullanarak insanları doge coin almasını ikna etti ve doge coin büyük bir patlama yaratarak kendi kearına baktı.
Bu kadar varlıklı bir insan sanırım arkasında hiç bir yönetici ve geliştiricinin olmadığı bir madeni paraya çok fazla para bağlamaz. Son açıklamalarında bildiğim kadarıyla çocuğu için alım yaptığını bildirmişti ama tabi ki bir miktar bildirmeden.

Reddit kullanıcılarını ve Wallstreetbets'i kullandı. Doge için müthiş bir yatırımı olduğunu düşünmüyorum. Piyasayı çok etkileyip etkileyemeyeceğini test etti, olacağını görünce de 1,5 milyar dollar Tesla yatırımını açıkladı. Bir o kadar da kişisel yatırım yapmıştır muhtemelen.

Reddit kullanıcılarını ve Wallstreetbets'i kullandı. Doge için müthiş bir yatırımı olduğunu düşünmüyorum. Piyasayı çok etkileyip etkileyemeyeceğini test etti, olacağını görünce de 1,5 milyar dollar Tesla yatırımını açıkladı. Bir o kadar da kişisel yatırım yapmıştır muhtemelen.
Harfiyen katılıyorum hocam. Dogenin hiçbir amacı yoktu sadece piyasaya ne yapabiliyorum denemesi yaptı

Konuda paylaştığım gibi

Durumlar karışık hocam 🙂

birde şuraya bakınız.

Forum istatistikleri

Konular
14.324
Kullanıcılar
7.378
Son üye
Lidlsk
Geri