Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Emirlerdeki şanssızlık

İkinizin de haklılık payı kadar ters gitme durumu da var pump ve dump olayları. Şahin hocamın dediği mesela 1'den almışsın ekran başında olsan 2 yerine 3ten satabilirsin ama anlık bir pump dump ile 2.50 ye çıktı ve indi geri. Satış emri vermediğin için pişmansın. Ama tam tersi satış emri verdin 2'ye sonra bi baktım 3-4e çıkmış hayda gene pişmansın.
Luis hocanın dediği de makul ama gece 1.30'a emri verdin 1.30 gördü ve sonra tekrar yükseldi uyandığında 1.6 ve üzerinde gene pişmansın.
Sanırım hangi pişmanlığı seçeceğine karar vermen gerekiyor burada 🙂

İkinizin de haklılık payı kadar ters gitme durumu da var pump ve dump olayları. Şahin hocamın dediği mesela 1'den almışsın ekran başında olsan 2 yerine 3ten satabilirsin ama anlık bir pump dump ile 2.50 ye çıktı ve indi geri. Satış emri vermediğin için pişmansın. Ama tam tersi satış emri verdin 2'ye sonra bi baktım 3-4e çıkmış hayda gene pişmansın.
Luis hocanın dediği de makul ama gece 1.30'a emri verdin 1.30 gördü ve sonra tekrar yükseldi uyandığında 1.6 ve üzerinde gene pişmansın.
Sanırım hangi pişmanlığı seçeceğine karar vermen gerekiyor burada 🙂
hocam bir karar verdikten sonra ondan pişman olmak mantıklı değil, bir sonraki kararını ona göre verirsin ama kaçırdıklarına üzülmekle para kazanılmıyor.

hocam bir karar verdikten sonra ondan pişman olmak mantıklı değil, bir sonraki kararını ona göre verirsin ama kaçırdıklarına üzülmekle para kazanılmıyor.
İşte o yüzden kendi doğrun olacak pişman olsan bile kendi doğrumdu der geçersin üzerinde durmazsın. Ama şimdi gene örnekler üzerinden konuşayım @sahinadm bi anda @KriptoLuis in mantığını uygular ve ters düşerse ah be niye kendi kararımı değiştirdim diye pişman olabilir. Kendi verdiği karara göre bu daha olası bi durum.

İşte o yüzden kendi doğrun olacak pişman olsan bile kendi doğrumdu der geçersin üzerinde durmazsın. Ama şimdi gene örnekler üzerinden konuşayım @sahinadm bi anda @KriptoLuis in mantığını uygular ve ters düşerse ah be niye kendi kararımı değiştirdim diye pişman olabilir. Kendi verdiği karara göre bu daha olası bi durum.
Aynen. Güvendiğin fikirleri dinlersin; fakat harmanlayın kendi çizgini çizersen daha başarılı olursun.

Haklısınız ama biz genelde tavsiye vermiyoruz, hepimiz farklı şekilde hareket edip sadece fikirlerimizi paylaşıyoruz. Mesela analizde foruma katkı sağlayan @sahinadm hocamla benim analizim farklı oluyor ya da farklı yorumluyoruz. Herkesin kendi doğrusu var ve doğru yatırımlar için kendimize göre kararlar vermeliyiz.

Ben de manuel yapma taraftariyim her zaman. Emirler yerine alarmlar kuruyorum 🙂

Forum istatistikleri

Konular
13.929
Kullanıcılar
6.972
Son üye
crypthonite
Geri