Neler yeni

En iyi kripto sitesi

Evet arkadaşlar bunu merak ediyorum. En iyi güvenilir ve komisyonu en düşük olan site hangisidir bir bilginiz var mı acaba? Ve ya şu zamana kadar herhangi bir sitede sorun yaşadınız mı. Binance bana özel mi yapıyor bilmiyorum ama işlemler geç yükleniyor al sat hızlı yapamıyorum. Bu konuda binanceden biraz şikayetçiyim.

Sizin de bildiğiniz hızlı işlemleri olan bir site var mı? Varsa yorumlara yazarsanız çok sevinirim. Herkese iyi forumlar.

Bende genelde binance kullanmaktayım , anlık verdiği dökümler diğer sitelere istinaden biraz daha doğru ve anlaşılabilir olarak biliyorum , gecikme sebebi ise uygulama yada site trafiğinden kaynaklı olabilir bunun yanı sıra paribu'yuda kullanabilirsiniz (Tamamiyle öneri)

5 yilda sayisini hatirlamadigim kadar borsa ile islem yaptim. Kimisi hacklendi kimisi kapatti kacti. Kimiside hala calismaya devam ediyor
Uzun suredir Probit, huobi ve btcTurk bu 3 bosayi kullanmaktayim. Mecbur kalirsamda arada paribudan para cekerim. Paranizi emanet ediceginiz yeri iyi arastirin ve dogru secimi yapin.

Forum istatistikleri

Konular
13.681
Kullanıcılar
6.895
Son üye
ellonmuz57
Geri