Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

En Yüksek Kripto Para Getirisi

uçuk kaçık olmak lazım sadece aklındaki fikir için büyük borsalar ile bile görüşüp onay almak beğenilerini kazanmak ama nasıl gerçek hayata geçireceğini bilememek en güzel kazanç bence 🙂 şaka maka projeyi bir sürü adama anlattım hepsi, beğendi ama nasıl yapacağım ben bunu yazılım sıfır nakit sıfır🙁
Hocam şu sitedeki ortamı, gerçek hayatta oluşturabilsek olur bu iş.

Bir miktar sermaye koyabilirim ortaya. Ama fikir ve teknik destekten anlamam. 🙂

Neydi hocam? Anlatmıştın galiba bana. Kafam yerinde değil bu ara
3 proje var ilk ikisi yapmak istediğim diye anlatmıştım tabi bu arada daha geliştirip sözlü ve yazılı olarak bir çok borsa ve startup merkezi ile görüştüm hep olumlu geri dönüş aldım her seferinde bir şey çıktı şuan avukatlar ile birlikte sıkıntı oluşturmayacak bir whitepaper yazıyoruz belki yazılım işini borsalar kabul eder gerçi bir kaç yazılımcıda üzerinde çalışıyor ama bu alanda deneyimleri yok

ve teknik destekten anlamam. 🙂
o bende de yok teknik destek lazım hocam sermaye bir şekilde var yada bulurum nakite dönecek çok mal var ama teknik anlamda ekip olmayınca casaretim yok daha önce e-ticarette çalıştığım yazılım fişrması yüzünden çok zarar ettim

3 proje var ilk ikisi yapmak istediğim diye anlatmıştım tabi bu arada daha geliştirip sözlü ve yazılı olarak bir çok borsa ve startup merkezi ile görüştüm hep olumlu geri dönüş aldım her seferinde bir şey çıktı şuan avukatlar ile birlikte sıkıntı oluşturmayacak bir whitepaper yazıyoruz belki yazılım işini borsalar kabul eder gerçi bir kaç yazılımcıda üzerinde çalışıyor ama bu alanda deneyimleri yok
Yazılım işini genelde borsalar kabul etmez. Ameliye işi o çünkü. Hazira konmak işlerine gelir.

Projeler sanırım blockchain alanında. @SatoshiTURK ile görüştünüz mu? Blockchain programlama alanında Türkiye'de sayılı insanlardan birisidir.

Yazılım işini genelde borsalar kabul etmez. Ameliye işi o çünkü. Hazira konmak işlerine gelir.

Projeler sanırım blockchain alanında. @SatoshiTURK ile görüştünüz mu? Blockchain programlama alanında Türkiye'de sayılı insanlardan birisidir.
uzun süredir sıkıntılarım vardı depremden etkilendik işimi değiştirdim evi ikiye böldüm ailem memlekette ben senin memlekette kaldım bırakmıştım daha doğrusu aklımda bile yoktu bir avukat ile görüşürken anlattım sonra tatilde yabancı bir borsanın yöneticisi ile karşılaştım onunla konuştuk detay istedi gönderdim sonra yerli bir kaç borsa ile görüştüm onlarda beğenince iyice sarmaya başladım kazanç sistemi play to earn tarzında bir şey olduğu için hukuki anlamda sıkıntı çıkmayacak bir organizasyon düşündük bir kaç hukukçu ile beraber iş planı hazırlıyoruz başlarıda ben oluyorum tabi sonrasında para kaynağı sağlayacak bir kaç kişi ile görüştüm onlarda yatırım için istediklerini gönderdim yatırım alırsak ona göre @SatoshiTURK hocamı fazlası ile darlayacam 🙂

uzun süredir sıkıntılarım vardı depremden etkilendik işimi değiştirdim evi ikiye böldüm ailem memlekette ben senin memlekette kaldım bırakmıştım daha doğrusu aklımda bile yoktu bir avukat ile görüşürken anlattım sonra tatilde yabancı bir borsanın yöneticisi ile karşılaştım onunla konuştuk detay istedi gönderdim sonra yerli bir kaç borsa ile görüştüm onlarda beğenince iyice sarmaya başladım kazanç sistemi play to earn tarzında bir şey olduğu için hukuki anlamda sıkıntı çıkmayacak bir organizasyon düşündük bir kaç hukukçu ile beraber iş planı hazırlıyoruz başlarıda ben oluyorum tabi sonrasında para kaynağı sağlayacak bir kaç kişi ile görüştüm onlarda yatırım için istediklerini gönderdim yatırım alırsak ona göre @SatoshiTURK hocamı fazlası ile darlayacam 🙂
umarım herşey dilediğiniz gibi olur, elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız.

Forum istatistikleri

Konular
13.672
Kullanıcılar
6.893
Son üye
Byldozer
Geri