Neler yeni

EOS 1 Nisan Şakası Yapabilir mi?

Yerinde mi? İlk analiz yazımı açık da okuyun. O gün fiyat neydi şimdi ne...
ufak hareketlerin farkındayız hocam. 🙂

Hocam. Sorun şu; Tüm coinler uçtu arkasından baktı EOS. Ben lale hareketi diyorum 🙂 EOS'a bakın en küçük lale 🙂 Şuan sadece kıpırdama sayılır bu yaptığı yani. Fiyat yüksselişi konusunda ciddi sorunlu bir kripto para. YTD
katılıyorum hocam sana 🙂

Hocam. Sorun şu; Tüm coinler uçtu arkasından baktı EOS. Ben lale hareketi diyorum 🙂 EOS'a bakın en küçük lale 🙂 Şuan sadece kıpırdama sayılır bu yaptığı yani. Fiyat yüksselişi konusunda ciddi sorunlu bir kripto para. YTD

ufak hareketlerin farkındayız hocam. 🙂

katılıyorum hocam sana 🙂

EOS'a büyük haksızlık yapıyorsunuz. 🙂

Trendi daha yeni başlattı ve Bitcoin'in düzeltme dönemine denk geldi. Asıl hareketi bundan sonra yapsın da görün, tamam mı! 😀

Yatırım Tavsiyesi Değildir

EOS'a büyük haksızlık yapıyorsunuz. 🙂

Trendi daha yeni başlattı ve Bitcoin'in düzeltme dönemine denk geldi. Asıl hareketi bundan sonra yapsın da görün, tamam mı! 😀

Yatırım Tavsiyesi Değildir
Hocam bir ara Google ile anlaştı. Bu kripto paradan beklenti çok çok büyüktü. İyi işler yapıyor, sistemde güzel ama yapılan o devasa yatırım ve yapılan tüm o reklamların getirdiği beklentiyi karşılayamıyor. mesela o Google anlaşmasında herhangi bir coin %50-100 belki daha fazla yapardı. Bitcoin bile %5-10 yapardı 🙂 EOS yüzde 10 yaptı. Bir hafta sürmedi geri verdi 🙂 Yatırımcısı küskün ve beklenen devasa beklentiyi karşılayamamış bir kripto para benim gözümde 🙂

Ama sen istiyorsan ben satın alır yükseltirim be hocam 🙂 Senin gönlün olsun yeterki 🙂

Hocam bir ara Google ile anlaştı. Bu kripto paradan beklenti çok çok büyüktü. İyi işler yapıyor, sistemde güzel ama yapılan o devasa yatırım ve yapılan tüm o reklamların getirdiği beklentiyi karşılayamıyor. mesela o Google anlaşmasında herhangi bir coin %50-100 belki daha fazla yapardı. Bitcoin bile %5-10 yapardı 🙂 EOS yüzde 10 yaptı. Bir hafta sürmedi geri verdi 🙂 Yatırımcısı küskün ve beklenen devasa beklentiyi karşılayamamış bir kripto para benim gözümde 🙂

Ama sen istiyorsan ben satın alır yükseltirim be hocam 🙂 Senin gönlün olsun yeterki 🙂
hocam maksat burada sohbetini yaparak bu coinin geçmişine iz bırakmak istiyorum 🙂
bu değil tüm coinlerin geçmişi olacak sitemizde 🙂

Bunları söylediğine pişman olacaksın. 😀
Biz gelecek olacağımız için geri kalan her şey geçmiş olacak zaten hocam 🙂

Sen de gelecekte buralara bakıp nasıl böyle konuşabilmişim, ne kadar acımasız davranmışım, diyeceksin. 😀

EOS 1 Nisanı bitirmeden daha ne kadar artar? %25 yeter mi yoksa biraz daha çıkarayım mı arkadaşlar...

Forum istatistikleri

Konular
13.681
Kullanıcılar
6.895
Son üye
ellonmuz57
Geri