Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Ethereum 1 - 2 Yıl Yatırım

Bitcoin hakkında eğer kötü bir his yada beklentim varsa çok net cevap...Ne Bitcoin de ne de ETH de paramı asla tutmazdım. Bitcoin ayakta kalmazsa diğerlerinin hayatta dahi kalmayacağına inanıyorum, bu benim düşüncem yani.

Yazınızın başında dediğiniz için zaten YTD ibaresi koymadım, ve zaten böyle bir niyetim de yok. Kaldı ki 2 yıl gibi bir uzun vadede koymuşsunuz hayırlı olsun demekten başka söylenecek bir şey zaten yok. ...YTD...

Ethereum 2.0 ile beraber ciddi bir yükseliş trendi bekliyorum. Ayrıca Ethereum'un çözümsüz problemi gibi görünen ağ yoğunluğu da AVAX, BSC gibi ağlar üzerinden gerçekleştirilen işlemler sayesinde azaldı. Azalmaya da devam edecek gibi duruyor. Pangolin yayın hayatına başladı. Bence Ethereum un üzerinden ciddi yük alacak bir proje.

Ethereum a ayrıca sadece teknolojik açıdan bakmamak lazım. Ethereum şu an için konuşuyorum, ileride bu durum değişebilir ;Teknolojik devrimle finansal devrimi beraber taşıyor.

Şuan için Ethereum da olmadığımı ve Kısa vadede Ethereum a yatırım düşünmediğimi de ayrıca belirteyim.

YTD

Arkadaşlar Ethereum'a 10-15 K TRY yatırım planlıyorum.

2 Yıl unutulacak bir yatırım olacak sizce yapılır mı ?

Al sat yapma zamanım yok ayrıca koyayım orada kalsın ?

Bankadamı durması mantıklı yoksa Ethereum'da ?

Tavsiyelerinizi esirgemeyin.

YTD değil yazmanıza gerek yok bilinçli kullanıcıyım siz olsanız ne yaparsınız ?
eth son zamanlarda en çok kazandıran dijital paraların başında geliyor yatırım uzun süreli riskli olabilir ama kısa vadede yükselebilir denenebilir en azından 5-6 ay kadar

Arkadaşlar Ethereum'a 10-15 K TRY yatırım planlıyorum.

2 Yıl unutulacak bir yatırım olacak sizce yapılır mı ?

Al sat yapma zamanım yok ayrıca koyayım orada kalsın ?

Bankadamı durması mantıklı yoksa Ethereum'da ?

Tavsiyelerinizi esirgemeyin.

YTD değil yazmanıza gerek yok bilinçli kullanıcıyım siz olsanız ne yaparsınız ?
Yapmış mıydınız hocam?

Forum istatistikleri

Konular
14.117
Kullanıcılar
7.079
Son üye
beratgnd
Geri