Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Ethereum Kurucu Ortağı, Satoshi Nakamoto'nun Kim Olduğuna İnanıyor?

şeytan her zaman sevimlidir

abdullah çiftçi ramazan kurtoğlu erkan trükten hüseyin çiloğlu vs.. 5 6 isim daha var takip edin fikir edinin ama özellikle abdullah çiftçi bence en iyisi cnn de bir programda izlemiştim malum zihniyet kendisine itiraz ediyorlar ama neye itiraz ettiklerini kendileride bilmiyor atıp tutuyorlar ama cümle sonunda bilmiyorumda diyebiliyorlar o da bir erdem

Moderatör tarafında düzenlendi:

abdullah çiftçi ramazan kurtoğlu erkan trükten hüseyin çiloğlu vs.. 5 6 isim daha var takip edin fikir edinin ama özellikle abdullah çiftçi bence en iyisi cnn de bir programda izlemiştim malum zihniyet kendisine itiraz ediyorlar ama neye itiraz ettiklerini kendileride bilmiyor atıp tutuyorlar ama cümle sonunda bilmiyorumda diyebiliyorlar o da bir erdem
@sahinadm 'in dediği gibi açıklarsanız biz de anlayabiliriz hocam. Bu şekilde ne olduğu belli olmayan bir komplo teorisi sadece.

Blockchain teknolojisinin arkasında dünyayı yönettiğine inanılan şeytani akılla hareket eden elitler olduğuna inanılıyor. Amaçları da, yeni dünya düzeni kurarak insanları köleleştirmek.

Biyoçip takarak örneğin. Bitcoin de, altının yerine konmak istenen bir varlık. Hani ana varlık olarak lanse edilmeye çalışılıyor ya bazı isimler üzerinden. Yani kripto paralar bu işin önemli bir parçası. Devlet ile toplumun bağını koparmak için geliştirildiler.

Tek dünya devleti. Tek toplum. Kültür, din, dil vs yok. Tek tip insan. Konu biraz detaylı aslında. Ben ana hatlarından bahsetmeye çalıştım.

Bunlara körü körüne inanmamakla birlikte, komplo teorisi deyip geçmemek lazım. Çok ilginç ve şaşırtıcı şeyler olmuyor değil hani.

Blockchain teknolojisinin arkasında dünyayı yönettiğine inanılan şeytani akılla hareket eden elitler olduğuna inanılıyor. Amaçları da, yeni dünya düzeni kurarak insanları köleleştirmek.

Biyoçip takarak örneğin. Bitcoin de, altının yerine konmak istenen bir varlık. Hani ana varlık olarak lanse edilmeye çalışılıyor ya bazı isimler üzerinden. Yani kripto paralar bu işin önemli bir parçası. Devlet ile toplumun bağını koparmak için geliştirildiler.

Tek dünya devleti. Tek toplum. Kültür, din, dil vs yok. Tek tip insan. Konu biraz detaylı aslında. Ben ana hatlarından bahsetmeye çalıştım.

Bunlara körü körüne inanmamakla birlikte, komplo teorisi deyip geçmemek lazım. Çok ilginç ve şaşırtıcı şeyler olmuyor değil hani.
Şeytanın icadı imasında bulunuluyor hocam.

Hepimiz "ben zaten yıllardır biliyordum böyle olacağını" dedik ama bir tane milyonerimiz bile yok. 😀
Kimse bir forumda milyoner olduğunu söylemez herhalde hocam. 🙂 Milyonerler forumlara takılmaz mı yani? 😀

Kimse bir forumda milyoner olduğunu söylemez herhalde hocam. 🙂 Milyonerler forumlara takılmaz mı yani? 😀
Kimliğini belli etmek istemeyen hayırseverler için:

BTC: 124q4ctRro9dh5ydC17JtWF3pfgAExcPjP
ETH: 0x7c0bb701e0d357c253011b19658cd86e4662e14a
USDT: 0x7c0bb701e0d357c253011b19658cd86e4662e14a
DOT: 16Js32rCu2TLHdttYWmwzvLtwNdodw8mqmeWXTLujrRRTMY8
ADA: DdzFFzCqrhtA31L3CieXvLBr9HDiHJr7uBFzotqzamDHTHcYrs3ywgxaJuYtGiokPVzRrMwy2j6UqMvkzidEyY2mBqiNnFTxzA2Lfsqs
LINK: 0x7c0bb701e0d357c253011b19658cd86e4662e14a
LTC: LTTNyYMrKJHyUoj5dfeLQYVBQ7FYuY1KzW
BCH: 124q4ctRro9dh5ydC17JtWF3pfgAExcPjP
USDC: 0x7c0bb701e0d357c253011b19658cd86e4662e14a

Abdullah Çiftçi'yi uzun bir süre takip ettim. İlk zamanlarda son derece objektif ve gerçekçi yorumları vardı. Özellikle son 6 aydır daha farklı yaklaşmaya başladı. Artık bağımsızlığını kaybetmiş birisi benim nazarımda. Birilerine çalışıyor bana göre ve ayrıca çoğu konuda ona katılmıyorum. Yeterince araştırma yapmadan yan dallara zıplayıp atlıyor. Takip eden ve beğenlere de saygı duyarım. Ancak benim gözümden artık düşmüştür...

Forum istatistikleri

Konular
13.704
Kullanıcılar
6.902
Son üye
Poyraztr0
Geri