Neler yeni
Misafir görüntüleme limiti aşıldı
  • İzin verilen maksimum misafir görüntüleme sayısına ulaştınız
  • Bu kısıtlamayı kaldırmak için lütfen aşağıdan kayıt olun
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Euro 2024 (Avrupa Futbol Şampiyonası)

Aslında oyunumuzun olmadığını kabul etmekle beraber, diğer favori takımlar da en az bizim kadar sıkıcı oynuyorlar. 24 takım içerisinde grup aşamasında en az 2 galibiyet alan 5 takım var: Almanya, İspanya, Avusturya, Portekiz ve Türkiye. Umutlanmamız gereken durum öyle veya böyle kazanmayı biliyoruz.

Çekya adına ise üzücü oldu. 3 maçın üçünde de rakiplerinden daha iyi oynamalarına rağmen kazanamadılar.
Top yuvalraktir hocam. Top sevecek derler. Cekya yi sevmedi sanırım. Ayrıca sıkı defans futbolu bir yerde tökezliyor

Avusturya maçına hakem olarak, Portekizli Artur Soares Dias ve ekibi atandı. Evet, bu hakemin yönettiği toplam altı maçımızda, Türk takımlar hep kaybetmiş.

Nasıl yorumlarsınız?

bu seviyede hakemlik sorun olacağını sanmıyorum, varsa şimdiye kadarki maçlarımızda kötü ve art niyeti, maç günü yanında getiremez çünkü herkesin gözü orda olacak

İsviçre maçını izlemedim sadece yorumlara ve istatistiklere baktımda sadece İsviçre oynamış, İtalya varlık gösterememiş sanırım. Yinede son zamanlardaki İtalya'yı düşündüğümüzde sanırım sürpriz değil.

İsviçre maçını izlemedim sadece yorumlara ve istatistiklere baktımda sadece İsviçre oynamış, İtalya varlık gösterememiş sanırım. Yinede son zamanlardaki İtalya'yı düşündüğümüzde sanırım sürpriz değil.
Berbattı hocam. Hiç yakışmadı İtalya'ya.

Son 16 turunda bugün saat 19.00'da İngiltere - Slovakya, saat 22.00'de İspanya - Gürcistan maçları var.

İtalya da oyuncular kaynaklı bir sorun var bence, tepkileri federasyona mı, kenar yönetime mi; önümüzdeki günlerde çıkar ortaya, yoksa o oyuncuların bu oyunu oynaması anlamsız!

Forum istatistikleri

Konular
14.128
Kullanıcılar
7.108
Son üye
Ressam
Geri