Neler yeni
Misafir görüntüleme limiti aşıldı
  • İzin verilen maksimum misafir görüntüleme sayısına ulaştınız
  • Bu kısıtlamayı kaldırmak için lütfen aşağıdan kayıt olun
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Faucet Sitesi Kurabilen Var Mı

Geçmiş zamanlarda (faucetlerin gerçekten değerli olduğu ve kullanıldığı dönemde) Doge faucet sitesi açmıştım. Gelen gideni karşılamıyordu hocam, az versen insanlar kullanmıyor çok versen sen döndüremiyorsun. Reklam siteleri o dönem sitenizin nekadar süredir aktif olduğuna bakarak reklam veriyordu oyüzden düzgün bir gelir sağlamıyordu 3bin doge gibi bir zararla kapatmıştık. Şuan durum nedir nasıldır bilmiyorum. Eğer denemek isterseniz yıllar önce açtığım bir konu vardı buradan ulaşabilirsiniz.

Hiç bir faucete girip toplamasam da benim de aklımdan yılda 1 kere "acaba" geçiyordu. Muhtemelen uğraştığımıza değmez.
Geçmiş zamanlarda (faucetlerin gerçekten değerli olduğu ve kullanıldığı dönemde) Doge faucet sitesi açmıştım. Gelen gideni karşılamıyordu hocam, az versen insanlar kullanmıyor çok versen sen döndüremiyorsun. Reklam siteleri o dönem sitenizin nekadar süredir aktif olduğuna bakarak reklam veriyordu oyüzden düzgün bir gelir sağlamıyordu 3bin doge gibi bir zararla kapatmıştık. Şuan durum nedir nasıldır bilmiyorum. Eğer denemek isterseniz yıllar önce açtığım bir konu vardı buradan ulaşabilirsiniz.
İşime yaramaz muhtemelen ama ilgimi çekti. Konunuzu inceleyeceğim. Teşekkürler.

Hiç bir faucete girip toplamasam da benim de aklımdan yılda 1 kere "acaba" geçiyordu. Muhtemelen uğraştığımıza değmez.

İşime yaramaz muhtemelen ama ilgimi çekti. Konunuzu inceleyeceğim. Teşekkürler.
Hocam eskiden tek tıklamaya 20 30 doge, 0.25 ltc aldığımız faucetler vardı. O dönem biriktirmedik sonra bi boğada alt üst oldu faucet sistemleri. Artık kullanmaya değmez.

aslında kuruş bazlı bakılırsa, o günkü verdiği miktar ile bugünkü verilen miktarlar aynı olabilir, kriptoların ileride geleceği fiyatı bilmiyoruz, belki hala biriktirilebilir ama reklam siteleri konusunda ciddi sıkıntıları var, eskiden seçenekler vardı, şimdi faucet sitelerinde reklam görüntülenmesi ne kadar doğru orantılı bilemiyorum.

aslında kuruş bazlı bakılırsa, o günkü verdiği miktar ile bugünkü verilen miktarlar aynı olabilir, kriptoların ileride geleceği fiyatı bilmiyoruz, belki hala biriktirilebilir ama reklam siteleri konusunda ciddi sıkıntıları var, eskiden seçenekler vardı, şimdi faucet sitelerinde reklam görüntülenmesi ne kadar doğru orantılı bilemiyorum.
Fiyat bazlı da aynı değil hocam, eskiden sabah uyanınca başlayıp 3 4 e kadar faucet yapıp o günlük market ihtiyacımı rahat karşılardım yaklaşık 10$ falan . Şuan 1 gün uğraşmanın karşılığı belki 1 dolar bile olmaz.

Fiyat bazlı da aynı değil hocam, eskiden sabah uyanınca başlayıp 3 4 e kadar faucet yapıp o günlük market ihtiyacımı rahat karşılardım yaklaşık 10$ falan . Şuan 1 gün uğraşmanın karşılığı belki 1 dolar bile olmaz.
hocam kullandığınız faucetleri bilemiyorum, içlerinde anket-offer siteleri varsa söylediğinize katılırım ama

btc 300 dolar, dogecoin 0,0022 dolar olduğu zamanlardan beri faucet siteleriyle ilgilenmişimdir; kazanç anındaki fiyatla günde 10 dolar hayaldi,

sadece faucet yaptıktan sonra günde 1 doları yakalamak bile zordu ama biriktirip yükselişlerde satıldığında 10-15 kat kazanç yakalamak mümkündü.

Forum istatistikleri

Konular
14.130
Kullanıcılar
7.108
Son üye
Ressam
Geri