Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Flame Token Ön Satış ( Arbitrum Defi )

GEspDNAXcAADK6z.webp

gözün içindeki sembolü çözebilen varmı

O sifreden birşey anlamadım demek istedim yani hocam. Dediğim gibi büyük miktarlar almadım zaten. Olursa olur olmazsa olmaz ice için.
yol haritası tıpa tıp aynı sadece ön satışı 2 katına kitlediler bize tek fark bu aynı katı yaparsa 3000x olarak süper olur artık kader bizede güler belki ama sırf bu beklentiden kimse listelenince satmayacak tahta nasıl olacak merak ediyorum 😀 bu sefer bitci kendi elindekileri ucuzdan verecek herhalde

2;katına kitlediler 1500x aynı ayarda yapar
her ön satış sonrası listelemede tahtadan alttan alıyor az yükseliyor satıyorum flame içinde emir girdim iş yoğunluğuna geldi takip edemedim alabilseydin 0,007 seviyelerinde geziyordu ilk saniyede oradan değilde satıcıyı alsaydım epey güzel kar ederdim bende standart tüm listelemelerde yapıyorum ice içinde yapacam bakalım ne olacak yedircekler mi

her ön satış sonrası listelemede tahtadan alttan alıyor az yükseliyor satıyorum flame içinde emir girdim iş yoğunluğuna geldi takip edemedim alabilseydin 0,007 seviyelerinde geziyordu ilk saniyede oradan değilde satıcıyı alsaydım epey güzel kar ederdim bende standart tüm listelemelerde yapıyorum ice içinde yapacam bakalım ne olacak yedircekler mi
Ice için yedireceklerini zannetmiyorum hocam açıkçası

Forum istatistikleri

Konular
13.828
Kullanıcılar
6.950
Son üye
vaspartov
Geri