SatoshiTURK
Programmer
- BNB
- 0,00512975
Flash USDT Nedir? Nasıl çalışır?
Bu işin bir uygulaması ya da aklı başında/güvenilir bir platformu var mı acaba?
Kendi araştırmanızı yapmadan işlem yapmayı önermem.![]()
Malesef yazılım bilgim olmadığından zorlanıyorum ben de.Rica ederim, krediyi alırken manuel olarak işlem yapmak imkansız gibi bir şey. Tüm işlemleri önden planlayıp bir anda uygulamak lazım buda biraz yazılım bilgisi gerektiriyor.
Genelde ilk yapanlar kazandı, rekabet arttıkça zorlaşıyor. Yazılım bilgisi kadar rekabetli ortamda hızda önemli.Malesef yazılım bilgim olmadığından zorlanıyorum ben de.
Yapacak bisi yok hocam Belkı yeni fırsatlar çıkarGenelde ilk yapanlar kazandı, rekabet arttıkça zorlaşıyor. Yazılım bilgisi kadar rekabetli ortamda hızda önemli.
Aynen öyle asıl önemli olan herkesten önce bir fırsatı görebilmek.Yapacak bisi yok hocam Belkı yeni fırsatlar çıkar
Merhaba hocam bu flash tether i almak istiyorum fakat detayları konuşmak istiyorum [email protected] bana bu mailden ulaşırsanız detayları konuşalımyazıyorum tabi ki fakat maliyeti yüksek oluyor.
bir kaç senaryo var bunun üzerine seçim yapmak gerekiyor buna göre kontrat yazıyoruz.
mail adresinizi açık bir şekilde paylaşıyorsunuz , lütfen dolandırıcılara karşı dikkatli olun, yaptığınız görüşmeler sizi bağlar.Merhaba hocam bu flash tether i almak istiyorum fakat detayları konuşmak istiyorum [email protected] bana bu mailden ulaşırsanız detayları konuşalım
Hocam selamlar flash usdt üzerine netten araştırma yaparken forumunuza rastladım ve iletişime geçmek için yeni üye oldum. Flash usdt üretimi veya yazılımı mı yapıyorsunuz? Konu ile ilgili çok teknik bir bilgim yok fakat bir tanıdığımız flash usdt istiyor bizden ve maliyetini karşılamaya hazır. Sizinle nasıl irtibat kurabiliriz detayları konuşmak için?yazıyorum tabi ki fakat maliyeti yüksek oluyor.
bir kaç senaryo var bunun üzerine seçim yapmak gerekiyor buna göre kontrat yazıyoruz.
cevap verdim mi bilmiyorum fakat şu sıralar iş almıyorum hocam.Hocam selamlar flash usdt üzerine netten araştırma yaparken forumunuza rastladım ve iletişime geçmek için yeni üye oldum. Flash usdt üretimi veya yazılımı mı yapıyorsunuz? Konu ile ilgili çok teknik bir bilgim yok fakat bir tanıdığımız flash usdt istiyor bizden ve maliyetini karşılamaya hazır. Sizinle nasıl irtibat kurabiliriz detayları konuşmak için?