Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Flood Yasağı

Çoğu zaman görmezden geliyorum ama artık abartılmaya başlandı. İyi niyetli olmaya çalışıyorum ama iş çok hoş olmayan noktalara gidiyor.

Flood yasaktır.

Mesaj attığınız bir konuya başka birisi mesaj yazmadan 24 saat içerisinde bir daha mesaj yazamazsınız.

Mesajınıza eklemeyi unuttuğunuz bir şey varsa altına yazabilirsiniz ve beni etiketleyerek üsteki mesaja eklenmesini isteyebilirsiniz. Bu durumda ekleme işlemi sonrası 2nci mesajınız silinir.

İlk seferde 1 gün siteden uzaklaştırılır.

Daha sonraki tekrarlarda cezalar yöneticilerin insiyatifindedir.

Çoğu zaman görmezden geliyorum ama artık abartılmaya başlandı. İyi niyetli olmaya çalışıyorum ama iş çok hoş olmayan noktalara gidiyor.

Flood yasaktır.

Mesaj attığınız bir konuya başka birisi mesaj yazmadan 24 saat içerisinde bir daha mesaj yazamazsınız.

Mesajınıza eklemeyi unuttuğunuz bir şey varsa altına yazabilirsiniz ve beni etiketleyerek üsteki mesaja eklenmesini isteyebilirsiniz. Bu durumda ekleme işlemi sonrası 2nci mesajınız silinir.

abi kutu ataken de gecerlimi

Flood yasaktır.

günlük kod yazıyorum bu sorun teşkil eder mi acaba

Forum istatistikleri

Konular
13.987
Kullanıcılar
6.995
Son üye
CelalCenk
Geri