Neler yeni
Misafir görüntüleme limiti aşıldı
  • İzin verilen maksimum misafir görüntüleme sayısına ulaştınız
  • Bu kısıtlamayı kaldırmak için lütfen aşağıdan kayıt olun
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

FTX'de Trump Çakıldı

602x338_cmsv2_0c6a580a-bcdd-5b82-a8f4-a3aedc5f348b-5031864.webp


Dün yayınladığım bilgiyle ABD başkanlık seçimlerinde Trump ile Biden arasında giden yarışta, Trump'ın ani bir atak yaparak arayı kapatması sonucu bütün yorumcular ibrenin Trump'tan yana döndüğü yorumunu yaptığı ve bu alanda bir tahmin açan FTX Borsasında da bu tahminin %110 değer kazandığını belirtmiştim. Ancak açılan sandıklar ve toplanan oyların sayımı ilerledikçe Trump yeniden geri düşmeye başladı ve bu seferde ibre Biden tarafına döndü. Bunun sonucu olarak da FTX borsasında işlem gören Trump tahmini %50 değer kaybederek eski sevilerine kadar gerilemiş oldu. Durum böyle giderse gerilemenin süreceğini düşünmek yanlış olmaz.

FTX borsası bir süre önce ABD başkanlık seçimlerini esas alan bir tahmini kullanıcılarına sunmuş ve bu bir nevi ba*h*s tarzındaki tahmin için çeşitli fiyatlandırmalar belirlemişti. Görünüşte bir kripto para alım satımından farksız olan tahmin durumu, anket şirketlerinin, başkan adaylarının açıklamaları vb. nedenlerle ABD başkanlık seçimleri başlayıncaya aşağı ve yukarı yönlü hareketlerini sürdürmüştü.
 
Şu an delege sayılarında Biden 253, Trump 214. Son 71 delege kaldı ve 270'e ulaşan kazanacak. Sayılacak oy 18 milyonun altına düştü. Arizona ve Nevada sonuçları açıklandığında muhtemelen seçimin galibi belli olmuş olacak. Biden için "adam kazandı" diyebiliriz.
 
Trump mahkeme falan ortalığı karıştıracak gibi duruyor. Adam daha ortada hiç birşey belli değilken biz kazandık diye açıklama yaptı. Piyasalar yine allak bullak olur herlade. Bakalım hayırlısı.
 

Forum istatistikleri

Konular
14.130
Mesajlar
70.717
Kullanıcılar
7.108
Son üye
Ressam
Geri
Üst