Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Galatasaray - Beşiktaş Süper Kupa Maçı

Takımın içinin boş olduğunu, koca bir sezon boyunca görmek istemediler. Fenerbahçe maçında gözlerine soktuk, inkâr ettiler. Birilerinin ittirmesiyle şampiyon oldular.

Ama gerçek maçlarda Cinbom'u görüyorsunuz, anlatmaya gerek yok.

Öz eleştiri yaparlar mı? Sanmam. Bahanelere devamke.

Umarım bu sezon Beşiktaş ve Fenerbahçe arasında güzel bir çekişme seyrederiz. Bu futbolla Cimbom'a şampiyonluk ihtimali vermiyorum. Tabii yine meşhur 1 - 0'lık galibiyetlerle ittirilmezlerse..

Takımın içinin boş olduğunu, koca bir sezon boyunca görmek istemediler. Fenerbahçe maçında gözlerine soktuk, inkâr ettiler. Birilerinin ittirmesiyle şampiyon oldular.

Ama gerçek maçlarda Cinbom'u görüyorsunuz, anlatmaya gerek yok.

Öz eleştiri yaparlar mı? Sanmam. Bahanelere devamke.

Umarım bu sezon Beşiktaş ve Fenerbahçe arasında güzel bir çekişme seyrederiz. Bu futbolla Cimbom'a şampiyonluk ihtimali vermiyorum. Tabii yine meşhur 1 - 0'lık galibiyetlerle ittirilmezlerse..
tek maç sonrası bu değerlendirme benim kabul edeceğim birşey değil, itilenleri; skoru alamadığı her maç çalınan penaltılarla gördük, yabancı hamlesi olmasaydı itile itile şampiyon fb olacaktı.

özeleştiriyi gs kadar herkes yapmalı ki; şu başarısızlıklarındaki tff ve mhk bahanelerini rafa kaldırmalı!

maça ve skora gelince, farklı olması gs nin hayrınadır, maç genel anlamda bu skorun hakkı değil, gs şaşırtmadı; bu kötü oyunu ve sıkıntılı bir başlangıcı bekliyordum.

bjk skora bakarak ayaklarını yerden keserse, sonu yine hüsran olur, iyi değiller ama iyi yoldalar

Bütün bir sezonun değerlendirmesiydi hocam. Geçen sezon şampiyon oldunuz eyvallahta, oynadığınız futbol gerçekten içinize sindi mi, taraftar olarak?

Biz gerçekten rahatız futbol açısından. Şampiyon olamadık ama son dakikasına kadar iyi oynadığımız, mücadele ettiğimiz bir sezondu.

"Şampiyon gibi oynadık, kupayı da hak ettik" diyorsanız ve buna da inanıyorsanız, konu kapanmıştır.

Zira inanan kişiyi, inandığından geri çevirmek atomu parçalamaya eş değerdir.. O yüzden tartışmaya gerek yok. 😁

ön yargıyı kırmakta atomu parçalamaktan zordur hocam, sizde gs ye karşı inanılmaz önyargı seziyorum, oynadığı oyunu tr deki takımlara göre değerlendirirsem evet tatmin etti ve lig için yeterli oldu.

fb ile kıyasladığımda sonuna kadar da hak etti.. içi boş dediğiniz takım öyle ya da böyle CL ye katıldı ve orada oynadı, bir zahmet için dolu takımlarımızda oynasın o arenada, hatta gs nin yaptıklarının üstüne çıksında avuçlarımız kabarana kadar alkışlayalım!

Maçı izlemedim ama yorumları okudumda. Galatasaray tarafından çok şikayet var. Tabi bu kupa maçı ve genellikle her şeyi belirlemiyor sanırım. Ama ligde bu sene farklı şeyler olacağı kesin.

Aslında GS söyle böyle demek istemiyorum. Ancak sezon içerisinde çokça gördüğümüz kendini yere atıp faul alma olayları konusunda özellikle dikkat ettiklerini maç içerisinde görebilirsiniz. Doğru yanlış bilemem ama bir önceki federasyon için GS federasyonu yorumu sıkça kullanılan bir yorumdu. Yeni federasyon bu algıyı kırmak isteyecektir ki birkaç hata hariç kötü bir yönetim gostermedi. Kart konusunda biraz bonkör davrandı ve oyunu o şekilde kontrolde tuttu.

Maç özelinde kötü bir oyun sergiledi GS. Kadro yapısında küçük oynamalar olmasına rağmen, kadro yapısında köklü değişiklik yapan BJK ye karşı sahada silik bir oyun sergiledi. Topla oynadı ama ayağında top tutamadı. Sürekli pas hataları yaptı.

Birde GS'in alışık olduğu yere atlayınca çalınan fauller oyunun başından calinmayinca sanırım alışık olduğu sistem çöktü, oyuncular da afalladi 🙂

Kendini yere atma, futbolumuzun genel sorunlarından; her takımda isimleri ayyuka çıkmış futbolcular var ve kendi taraftarları tarafından ekstra değer gördüklerinden vaz geçeceklerini sanmam, bu sadece gs ye has değil!

Hakemler kandığı sürece de, özellikle iç saha maçlarında yapmaya devam ederler, en kötü yarısını alsalar yeter. Yeni gelen yabancılar bir kaç hafta izler, onlarda başlar.

Tff adalet ölçümünü gs maçlarında yaparsa, sezon geçen sezondan daha sancılı geçer, maçı yöneten hakemlere kısmen güveniyorum, var hakemlerine hiç güvenmiyorum. Yabancı var bir sezon olsun sürmeliydi ki, sezon yarısına gelmeden gündeme getirileceğini düşünüyorum.

Kendini yere atma, futbolumuzun genel sorunlarından; her takımda isimleri ayyuka çıkmış futbolcular var ve kendi taraftarları tarafından ekstra değer gördüklerinden vaz geçeceklerini sanmam, bu sadece gs ye has değil!

Hakemler kandığı sürece de, özellikle iç saha maçlarında yapmaya devam ederler, en kötü yarısını alsalar yeter. Yeni gelen yabancılar bir kaç hafta izler, onlarda başlar.

Tff adalet ölçümünü gs maçlarında yaparsa, sezon geçen sezondan daha sancılı geçer, maçı yöneten hakemlere kısmen güveniyorum, var hakemlerine hiç güvenmiyorum. Yabancı var bir sezon olsun sürmeliydi ki, sezon yarısına gelmeden gündeme getirileceğini düşünüyorum.
Kendini yere atan oyuncu her zaman olacaktır. Bu konuda hemfikiriz. Ancak Galatasarayli oyuncular geçtiğimiz sezon bu işi fazlasiyla abarttı ve lehte çok fazla karar çalındı. Hatta "Galatasaray'ın antreman goruntuleri" adı altinda kendini yere atan oyuncular, markette dokununca kendini yere atan vs. Bu kadar toplumsal komediye dönüştüyse birşeyleri diğerlerinden fazla ve abartarak yapmış olduğu gerçeğini kabullenmek lazım.

Var konusunda federasyon baskani sözünün arkasında durursa "oyun içinde hakem hata yapabilir ama VAR hata yapamaz. bunu kabul etmiyorum" söylemi ile VAR in belkide daha aktif kullanılması sağlanabilir. Bu sayede tartışmalı pozisyonlar en aza inebilir.

Son düzenleme:
Taklacı adı altında x kişisi hakkında ne videolar var, zeybek oynarcasına dönerek diz çöküp p6 alanlar var, rakibin elini belinde hissettiği an kendini yerlere çarpıp p6 alanların videoları var; çok fazla maç izlediğim için bu konulara yeterince hakimim, tek başına ne gs yi ne fb yi ne bjk yi ayıramam.

Yakın zamanda avrupa şampiyonası oynandı ve izledik; formadan çekmelere, sarılmalara, itmelere devam dediler, ayakta kalan kazanır kuralını oyunlara uyarladılar ki, bizim en eksik olduğumuz yönlerden biri bu.

Var konusunda tr de milad ın antep-bjk maçı olduğunu düşünürüm, oradaki meşhur kafa darbesinde; maç hakemi var hakemiyle tartıştı, bana göre şiddet yeterli değil sarıda kalacağım dedi. Bu bir hakem yorumudur ve bana göre kolay oyuncu eksiltmeyerek doğruyu yapmıştır, ülkece ne yaptık? Adamı sosyal linç edip, düdüğünü astırdık; o gün bugundur var ne için çagırırsa orta hakemi, hakem hiç risk almıyor ve var ın kararına uyuyor.

Forum istatistikleri

Konular
13.635
Kullanıcılar
6.884
Son üye
BlackHatSec
Geri