Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Nasıl Gate.io Borsasına Para Nasıl Yatırılır?

Çözüm
Binance TR üzerinden Ziraat Bankası ile yatırdım, ardından TRX'e çevirdim ve cüzdan kısmından çekim bölümüne girip TRX kriptosunu seçtim, gate.io'dan yatır bölümüne girip aynı şekilde TRX seçtim ve QR koduna TRX olarak gönderdim. TRX'i de gate.io'dan USDT çevirdim.

Bu şekilde 1 TRX komisyon ile 10 dakika gibi kısa bir sürede yatırabilirsiniz.
Her borsa ve ağ için çekim ücretleri farklı. İki borsada da bulunan en düşük çekim ücreti olan coini kullanabilirsiniz. Tabi iki kez de trade işlemi yapılacağından iki kez de komisyon ödeneceği hesaplanmalı.

Her borsa ve ağ için çekim ücretleri farklı. İki borsada da bulunan en düşük çekim ücreti olan coini kullanabilirsiniz. Tabi iki kez de trade işlemi yapılacağından iki kez de komisyon ödeneceği hesaplanmalı.
Hocam bunu %0.1 için düşündüğümüzde 1000 dolarlık işlem altında sıkıntı olmuyor, buradaki senaryo Türk Lirası yatırdıktan sonra yapacağınız aktarımlarda. Tabi paranız zaten USDT'deyse maker, taker durumu gözetildiğinde 400 dolar altında gene TRX mantıklı oluyor.

Hocam bunu %0.1 için düşündüğümüzde 1000 dolarlık işlem altında sıkıntı olmuyor, buradaki senaryo Türk Lirası yatırdıktan sonra yapacağınız aktarımlarda. Tabi paranız zaten USDT'deyse maker, taker durumu gözetildiğinde 400 dolar altında gene TRX mantıklı oluyor.
Ben de transfer için hep ya TRX ya XRP kullanıyordum. Sonra bir ara TRX işlem ücreti 3 TRX oldu, ondan sonra komisyonsuz coin bulup öyle yollamaya başladım.

Forum istatistikleri

Konular
13.838
Kullanıcılar
6.950
Son üye
vaspartov
Geri