Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Gen Token Ön Satış

Bizi okuyorlar diye şüphelenmeye başladım. Kilitli satış yüzde 105 satılmıştı dün son 24 saat kala. Şu an itibariyle yüzde 186 satılmış görünüyor. Yüzde 220'nin üstünü geçmesi gerekiyor. Millete yine az vermek için son 18 saatte yüzde 81 lik ek satış geldi yersen...

Bu borsalar düzgün ön satış yapsalar keşke...

Bizi okuyorlar diye şüphelenmeye başladım. Kilitli satış yüzde 105 satılmıştı dün son 24 saat kala. Şu an itibariyle yüzde 186 satılmış görünüyor. Yüzde 220'nin üstünü geçmesi gerekiyor. Millete yine az vermek için son 18 saatte yüzde 81 lik ek satış geldi yersen...

Bu borsalar düzgün ön satış yapsalar keşke...
kiltsiz % 200 olur işte hocam en az yarı yarıya verir yine

tek hesabım var ancak merak ettiğim bir konu var maksimum talep mi var yoksa maksimum alımmı yani 150 dolar olan maks alım için 300 dolar giriş yapılabiliyormu ? mantık çerçevesinde olması lazım 😀
Yapılmıyor max talep 154 dolar o sebepten 3 hesaptan giriş yapacağım. Kilitlide çok talep geldi ama ben 20'sinde talep vereceğim duruma göre izleyeceğim ilk önce

Forum istatistikleri

Konular
14.002
Kullanıcılar
6.995
Son üye
CelalCenk
Geri