Neler yeni

Guggenheim ICO'su: Bitcoin %50'lik Düzeltme Yapabilir

Peki, burada bir kuantum etkisinden bahsedilebilir mi?
Yani onlar söylemese belki de yükselmeyecek Bitcoin. Ya da yükselecek.
Onların söylemesiyle Bitcoin'in yükselmesi arasında, bir tür kuantum ilişkisi olabilir.
schrödinger'in kedisi gibi mesela. İki olasılık da mümkün.
Birbirini etkileyen iki faktör gibi.
Bitcoin yükselmeye başlıyor, bunların konuşmasına sebep oluyor. Bunlar konuştukça Bitcoin yükseliyor.
Yani, adamlar hiç konuşmasa belki Bitcoin yükselmeyecek ya da Bitcoin yükselmese adamlar hiç konuşmayacak.

Onların söylemesiyle Bitcoin'in yükselmesi arasında, bir tür kuantum ilişkisi olabilir.
Bitcoin yükselmeye başlıyor, bunların konuşmasına sebep oluyor. Bunlar konuştukça Bitcoin yükseliyor.
Yani, adamlar hiç konuşmasa belki Bitcoin yükselmeyecek ya da Bitcoin yükselmese adamlar hiç konuşmayacak.
Valla dark dizisi gibi oldu kafam karıştı asdasdasdasf

Yok hocam. Ciddi anlamda Bitcoin kendi yoluna bakıyor. Geçen günkü yazımda grafikleri canlı ve düşünen bir varlık gibi gördüğümü söyledim. Ciddiydim. Bak bu gün İngiltere merkezli Ruffer Investment Company Limited 659 milyonluk BTC satarak kâr realizasyonu yaptı. Hani düşüş? Hani panik? Hani kablo? 😀

Benim de biraz karışık sanırım. Kuantum fiziğiyle ilgili bir kaç video izledim geçen gün. Konuya fena halde takılıp kaldım. Aklıma böyle şeyler geliyor. Herhalde düzelirim birkaç güne. 🤣 🤣 😳

Yok hocam. Ciddi anlamda Bitcoin kendi yoluna bakıyor. Geçen günkü yazımda grafikleri canlı ve düşünen bir varlık gibi gördüğümü söyledim. Ciddiydim. Bak bu gün İngiltere merkezli Ruffer Investment Company Limited 659 milyonluk BTC satarak kâr realizasyonu yaptı. Hani düşüş? Hani panik? Hani kablo? 😀
Bitcoin yatırımcısı daha bilinçli hale gelmeye başlamış olabilir. Bitcoin'i canlı bir varlık olarak düşündüğünde, sanırım bu yatırımcı kitlesini kastetmiş oluyorsun hocam.

Bitcoin yatırımcısı daha bilinçli hale gelmeye başlamış olabilir. Bitcoin'i canlı bir varlık olarak düşündüğünde, sanırım bu yatırımcı kitlesini kastetmiş oluyorsun hocam.
İşte izlediğin kuantum fiziği videolarının sende kalıcı öğrenme gerçekleştirdiğinin kanıtı. Her bir saniye yeni bir yatırımcının alışı veya satışı ile şekillenen mumlar. O mumlar bir bütün olmak için milyonlarca beynin yansımasını aksediyor.

Forum istatistikleri

Konular
13.696
Kullanıcılar
6.897
Son üye
Ali4533
Geri