Bonarous
Influencer
- BNB
- 0,00087900
Keşke öyle olsa hocam. Kripto paralarla en çok ilgilenen, en çok yatırımı olan ülkeler Türkiye, Nijerya, Panama falan. Yani enflasyonu yüzünden elindeki kıt kanaat parayı bir şekilde değerlendirmeye çalışan nispeten gariban insanlar. İsimlerini hatırlamıyorum ama 100k üzeri takipçili birçok Türk, Twitter hesabı var. Bizzat insanları yönlendiriyorlar, 1-2 Türk borsasında ve Binance'ta binlerce insanı birlikte hareket ettirip küçük & orta çaplı pump yaptırıyorlar. Olay sadece hit değil yani. Keşke öyle olsaydı, orası ayrı.Çoğunun sadece sitesine hit almak için açtığı sansasyonel başlıklar olduğunu düşünüyorum. Manipüle olayı ise bizim ülkeyi aşar diye düşünüyorum. Türk borsasınında belki yazdıklarıyla ufakda olsa yatırımcı çekerler (al bu kirazdan, roket, tren kalkıyor.. böyle çok başlık olur) ama coin bizim ülke sınırlarını aşıyor. sitelerde yazılanlar ancak küçük yatırımcısının ilgisini çekip hit artırma amaçlıdır büyük bir ihtimalle. Tıpkı "O İŞE GİRDİ PARAYA PARA DEMİYOR.. HABERİN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN" haberleri ve daha nicesi..