Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Hadi Gelin "Alev Alev" Dizisinin anlatmak İstediği Konuyu İnceleyip Konudan Devam Edelim...

Bunu engellemek bizim tek başına yapabileceğimiz bir şey değil.
Devlet, üniversiteler, vakıflar bir araya gelip önce sorunun kaynağına inecekler.
Bir kaç katmandan oluşan bir sorun. Farklı açılardan ele alınması gerek. Hem erkek hem de kadın tarafından.
Ayrıca eğitim ve gelenekler birlikte değerlendirilmeli. Sonra yaptırım tarafı da var olayın.
Aile bakanlığı, acil durum uygulaması çıkartıyor cep telefonları için. Tamam, faydası olur ama denizde bir su damlası. Yalnızca yardımcı bir etmendir.
Öncelikle bilinçlendirmek için eğitimin üzerinde durulması gerek. Hem erkek hem de kadınların bilinçlendirilmesi gerek.
Eğitim çocukluktan başlar. O yüzden ebeveyn eğitimi ele alınmalı.
Bunu bizden daha iyi düşünüp planlayacak özel ve resmi kurumlar ve kişiler vardır elbet. Onların düşünmesi lazım.
üniversiteler, vakıflar, devlet. Bir araya gelip bir çalıştay kursunlar işte ne biliyim. Medya dahil olsun işin içine.
Biz buradan çok da fazla bir şey yapamayız sonuçta.
Çok haklısınız eğitim çocukken başlar.

Forum istatistikleri

Konular
13.753
Kullanıcılar
6.915
Son üye
Shawn00
Geri