Yatırımcı
Speculator
- BNB
- 0,00006800
Arkadaşlar zamanında site olusturdum scriptler alıp deneme yanılma yoluyla bazı yerlerini değiştirdim düzenledim lakin biz yinede yazılım hakkında bilgime 0 diyelim. Tamamen yeniden başlamak istiyorum. Kendi başıma sıfırdan website oluşturup düzenlemek website içinde değişik modüller yapmak istiyorum. Örneğin rollercoin en bilindik bu tarz bir site yapmak istiyorum içinde binlerce kullanıcı onlarca farklı sistem ve en sonunda crpto odaklı ödeme alma sistemi. Bu tarz sistemler için bana en uygun yazılım dili hangisidir. Sırasıyla hangisini öğrenmem lazım. Hergün bu konunun üstüne düşeceğim ortalama ne kadar sürede bu dediklerimi yapabilirim?
Yakın zamanda C++ ders videoları izlemeye baslamıstım sonra öğrendimki python yanında html öğrenmek lazımmış. Yanlış bir dile başlayıp zaman kaybetmek istemem. Sizlerin bilgilerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.
Yakın zamanda C++ ders videoları izlemeye baslamıstım sonra öğrendimki python yanında html öğrenmek lazımmış. Yanlış bir dile başlayıp zaman kaybetmek istemem. Sizlerin bilgilerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.