Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

HashMasks Çılgınlığı Büyüyor

Her şeyi dijital dünyaya uygun hala getirme meselesi aslında. Biz bunun için biraz eski kalıyoruz. Dinazoruz yani.
Ben somut sanat eserlerini tercih ederim. Nadir olan şeylerin somut olanlarını. Antikalar mesela.
Ya da klasik arabalar.

Dünyada tek mantığı taşıyor hocam. İşin özü bu. Mesela ben pul koleksiyonu yapıyorum. Koleksiyonumda bir sürü pul var ama en değerlisi hatalı basım bir pul. Çünkü ondan sadece 1 tane var. Bu mantıkla işlenmiş bir sistemi var NFT nin.
Tek olma özelliklerini anladım da. Kullanım alanı yok. Gerçi o tek ve hatalı pulun da kullanım alanı yok. 🙂

Mantık aynı da bazı hisleri açıklayamıyorsun. 😀

Sahip olma duygusu sahinadm hocam.
Ben mesela, hoşuma giden klasik bir araba gördüğüm de, müthiş bir hisse kapılıyorum. Seratonin salgılıyorum resmen. Acayip heyecanlanıyorum.
Çok isterim mesela klasik bir Amerikan arabasına sahip olmayı. 60'lı, 70'li yıllardan.

Sahip olma duygusu sahinadm hocam.
Ben mesela, hoşuma giden klasik bir araba gördüğüm de, müthiş bir hisse kapılıyorum. Seratonin salgılıyorum resmen. Acayip heyecanlanıyorum.
Çok isterim mesela klasik bir Amerikan arabasına sahip olmayı. 60'lı, 70'li yıllardan.
Ben de şiir seviyorum. Tablo sevilir. Müzik sevilir. Bunlar da dünya da tektir. Zevk de verirler. Asıl NFT'ler bunlar işte. Hem de bedeva, asırlar boyu.

Kesinlikle katılıyorum hocam. Şiiri ve müziği ben de severim. NFT kavramı yabancı işte bize. Diyorum ya dinazoruz biz diye. Dijital tuhaf bir zıbıdığa sahip olsam ne, olmasam ne! Misketlerim bile daha değerlidir.
Şiir dedin de, bir tane daha paylaşayım bari. Gaza geldim 😀

Forum istatistikleri

Konular
13.701
Kullanıcılar
6.900
Son üye
servercc
Geri